Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

SUA: Iranul rămâne „cel mai rău sponsor al terorismului” | AO NEWS

Republica Islamică Iran a fost din nou numită cel mai mare sponsor de stat al terorismului din lume în Rapoartele de țară ale Terorismului pentru anul 2019, titlu dubios pe care l-a deținut câțiva ani consecutivi.

Regimul iranian și reprezentanții săi „au continuat să comploteze și să comită atacuri teroriste la scară globală”, a subliniat raportul publicat zilele acestea in SUA.

În trecut, Teheran a cheltuit până la 700 de milioane de dolari anual pentru a sprijini grupări teroriste, inclusiv Hezbollah în Liban și Hamas în Fâșia Gaza. Cu toate acestea, capacitatea sa de a oferi sprijin financiar în 2019 a fost limitată de impunerea sancțiunilor americane, a pandemiei Coronavirus (COVID-19) și a crizei energetice globale.

În aprilie, SUA a desemnat forțele armate Qods, ca organizație teroristă, și pentru prima dată o astfel de denumire a fost aplicată unei părți guvernamentale.

Teheran a continuat, de asemenea, să permită unei rețele al-Qaida să funcționeze în Iran, trimițând bani și luptători în zonele de conflict din Afganistan și Siria, și a permis membrilor al-Qaida să locuiască în țară, subliniază raportul Departamentului de Stat al Americii.

În cele din urmă, regimul iranian „a continuat să favorizeze violența, atât direct, cât și prin interpuși, în Bahrain, Irak, Liban, Siria și Yemen.”

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.