Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Biserica pe Barcă oferă închinare la malul apei în Virginia Beach | AO NEWS

Cum alte biserici în timpul pandemiei de cornonavirus au oferit servicii în aer liber, în parcări auto sau în alte locuri mai puțin obișnuite, bisericile locale din Virginia Beach au oferit duminica trecută un serviciu de biserică la malul apei.

Adam Cates, pastorul bisericii Big House Church, a declarant pentru GNA că acest model de biserică este copiat după metoda Domnului Isus de a predica mulțimii din corabia aflată la țărm, așa cum este prezentat în Matei capitolul 13 și nu numai.

Organizatorii acestor evenimente își doresc să ofere servicii bisericești atât pentru credincioșii aflați în concediu la malul apei, dar mai ales pentru necredincioșii care pot auzi în felul acesta Vestea Bună a Evangheliei.

Cheryl McLeskey, coorganizator al acestui eveniment ieșit din tipare, susține că muzica creștină și închinarea va atrage atenția oamenilor aflați pe plajă, iar mesajul Bibliei va ajunge la urechile lor. Niciun efort nu este prea mare pentru a lăuda Numele Domnului Isus.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.