Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Rugăciune pentru America | Știre Mapamond Creștin

Barry Black a fost capelanul leguitorilor timp de 17 ani. El s-a rugat des pentru ei, pentru personal și pentru familiile lor. Așa cum ne va spune Charlene Aaron de la CBN, el mijlocește și pentru tensiunea rasială din America și îi îndeamnă pe toți creștinii să li se alăture.

Charlene Aaron: Capelanul Senatului Statelor Unite, Barry Black știe ce înseamnă să te rogi pentru divergențele politice din capitala americană. Din cauza protestelor și a manifestațiilor care au urmat după moartea lui George Floyd și a lui Rayshard Brooks, Black a mai spus că este nevoie de vindecare și de schimbare în America.

Barry Black: Ne-am confruntat cu provocări legate de rasă aproape de la începuturi. Când spunem: ”Toți oamenii sunt creați egali”, nu îi includem și pe cei cu o moștenire africană, nici pe femei, care inițial nu au avut nici drept de vot. A trebuit să lucrăm pentru o uniune mai armonioasă.

Charlene Aaron: În timpul unei sesiuni recente la Senat, Black s-a rugat pentru schimburile de focuri în care au fost implicați și ofițeri de poliție și a spus că trebuie să îi înțelegem pe cei afectați.

Barry Black: Azi plângem, deoarece cu fiecare deces suntem mai săraci, plângem din cauza durerii prin care trece familia lui George Floyd. Plângem deoarece știm că voi plângeți.

Charlene Aaron: Black a făcut o comparație cu Isus Hristos.

Barry Black: Domnul Dumnezeul nostru are o pasiune pentru cei marginalizați. Pilda judecății de apoi din Matei 25 vorbește despre modul în care puteți schimba viața celor marginalizați. I-ați hrănit pe cei flămânzi? Ați dat de băut celor însetați, i-ați îmbrăcat pe cei goi, i-ați vizitat pe bolnavi sau pe cei din temniță s-au v-ați îngrijit de străini? Dumnezeu a avut această pasiune pentru cei marginalizați și pentru cei oprimați.

Charlene Aaron: Deoarece ura, păcatul și disperarea au ajuns să umple străzile, Black a vorbit despre un vaccin spiritual.

Barry Black: Sunt de părere că oamenii credincioși trebuie să se gândească la sănătatea spirituală, la un vaccin care va eradica ura, aroganța, mândria și ne va învăța cum să împlinim toată Legea.

Charlene Aaron: Potrivit lui Black, iubirea este vaccinul de care avem nevoie.

Barry Black: Galateni 5:14 spune: ”Căci toată Legea se cuprinde într-o singură poruncă: ‘Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.’” Acesta este vaccinul. Ce bine ar fi dacă i-am putea învăța, dacă am putea întări oamenii pentru a crește și a deveni mai maturi spiritual pentru a-și iubi aproapele ca pe ei înșiși. Dacă îți iubești aproapele ca pe tine însuți, atunci tu ești cel care are un genunchi pe gât în Minneapolis, dacă e să facem referire la tragedia lui George Floyd.

Charlene Aaron: În ciuda protestelor din țară, potrivit lui Black, Dumnezeu lucrează.

Barry Black: Cred cu fermitate adevărul din Romani 8:28: ”… ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.” Sunt convins că sunt mulți care Îl iubesc pe Dumnezeu în această țară minunată.

Charlene Aaron: Între timp, capelanul îi îndeamnă pe credincioși să aplice îndemnul biblic din 2 Cronici 7:14, care încurajează la smerenie și la pocăință ca o soluție pentru viitor.

Barry Black: Dacă fiecare credincios născut din nou s-ar ruga zilnic din 2 Cronici 7:14 și apoi ar trăi conform acelei promisiuni, atunci ar avea loc o mișcare de trezire în această țară, care ar duce la marea trezire spirituală. Eu pentru asta mă rog, așa cum și oamenii chemați de Isus Hristos ar trebui să o facă.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 833, difuzată în iulie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.