Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Parlamentarii creștini din întreaga lume: sprijinim suveranitatea israeliană în Iudeea și Samaria | AO NEWS

Parlamentarii din 20 de țări din Europa, Africa și America Latină au semnat o scrisoare prin care își declară susținerea pentru intenția Israelului de a-și aplica suveranitea în Iudeea și Samaria.

Noi, semnatarii acestei scrisori, sprijinim pe deplin aliatul nostru, Statul Israel, în drepturile sale de a aplica suveranitatea comunităților evreiești din Iudeea și Samaria”, se arată în scrisoare.

Afirmăm că așezările evreiești din Iudeea și Samaria au fost o parte cheie a patriei biblice și strămoșesti a națiunii evreiești de secole. Credem că aplicarea suveranității pentru aceste comunități din Israel nu va afecta poporul palestinian în mod negativ, ci va aduce mai aproape posibilitatea ca această regiune să găsească pace și prosperitate”, au explicat ei.

Semnatarii europeni sunt parlamentari din Slovacia, Țara Galilor, Finlanda, Italia, România și Olanda, dar și din alte țări de pe alte continente.

Această scrisoare este o încurajare oferită premierului Benjamin Netanyahu, care săptămâna trecută a ezitat să pună în aplicare planul de pace formulat de Statele Unite.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.