Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Cercetătorii israelieni dezvoltă o metodă pentru localizarea operatorilor de drone ostile | AO NEWS

Cercetătorii de la Universitatea Ben-Gurion din Negev au dezvoltat o metodă pentru a identifica locația unui operator de drone ostile ce pot provoca pagube si daune în apropierea aeroporturilor sau a spațiului aerian protejat, analizând calea de zbor a dronei, oferind soluții de securitate pentru acest nou tip de terorism și amenințare emergentă.

Dronele, sisteme aeriene mici fără pilot, prezintă riscuri semnificative pentru securitate datorită agilității, accesibilității și costurilor reduse ale acestora. Există o nevoie tot mai mare de a dezvolta metode de detectare, localizare și eliminare a operatorilor de drone ostile care produc daune și perturbarea traficului aerian.

Cercetătorii au dezvoltat o rețea neuronală autonomă pentru a identifica locația operatorilor de drone ostile, folosind doar traseul dronei, fără a mai fi necesari alți senzori suplimentari.

Sistemul nostru poate acum identifica tiparele pe traseul dronei atunci când drona este în mișcare și le putem folosi pentru a localiza operatorul acelei drone”, spune Mashhadi Eliyahu Mashhadi, un cercetător în științele informatice al univerisității Ben Gurion.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.