Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Expert: Procesul împotriva Declarației Balfour a Regatului Unit este „ridicol” | AO NEWS

Procesul intentat de magnatul arab palestinian Munib al-Masri împotriva guvernului britanic în legătură cu Declarația Balfour este „ridicol” și nu are niciun temei legal, a declarat pentru TPS Yifa Segal, directorul Forului Juridic Internațional.

Procesul intentat la o instanță din Ramallah împotriva Declarației Balfour, în numele Instituției Internaționale pentru Monitorizarea Drepturilor Palestiniene este „o acțiune populistă, agresivă și ridicolă din orice punct devedere”, a acuzat Segal.

Reamintim că Declarația Balfour din 1917 a fost urmată de conferința de la San Remo din 1920, în timpul căreia Liga Națiunilor a adoptat o rezoluție prin care Administrația Britanică era responsabilă pentru punerea în aplicare a declarației Balfour, care a condus apoi la votul ONU în 1947 și la înființarea statului Israel în 1948.

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a condamnat anunțul Autorității Palestiniene că intenționează să dea în judecată Regatul Unit pentru Declarația Balfour, spunând că acest pas clarifică din nou faptul că rădăcina conflictului este refuzul palestinienilor de a recunoaște statul evreu în orice frontiere.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.