Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Parlamentului ceh scoate Hezbollah în afara legii | AO NEWS

Israel a salutat rezoluția Camerei Deputaților din Cehia adoptată cu puțin timp în urmă, cu o largă majoritate, desemnând guvernul ceh să declare Hezbollah ca organizație teroristă, atât aripa sa politică, cât și cea militară.

Ministrul israelian al Afacerilor Externe, Gabi Ashkenazi, a declarat citat de TPS că „Republica Cehă este un adevărat prieten al Israelului” și a mulțumit membrilor parlamentului pentru „această decizie importantă și speră că va fi urmată de pași suplimentari”.

Parlamentul ceh a decis că Hezbollah este o organizație teroristă, scoțând în afara legii Hezbollah, care subminează stabilitatea în Orientul Mijlociu și reprezintă o amenințare pentru democrațiile de pretutindeni.

Prin această rezoluție, Republica Cehă se alătură parlamentelor din Austria, Germania și Elveția, care au adoptat recent decizii împotriva Hezbollah.

Alte țări, inclusiv Uniunea Europeană, au interzis aripa militară Hezbollah, dar nu și aripa sa politică, care este foarte puternică în Liban.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.