Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Forum Balcanic împotriva antisemitismului | AO NEWS

Reprezentanții parlamentari și oficialii din țările balcanice s-au reunit într-o sesiune fără precedent și s-au angajat să ia poziții comune pentru susținerea Israelului la primul Forum Balcanic împotriva antisemitismului. Evenimentul de referință vine la doar câteva zile după ce parlamentul Albaniei a aprobat în unanimitate definiția antisemitismului a Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului.

Adresându-se participanților la conferința inaugurală, președintele Knessetului, Yariv Levin, a spus că „antisemitismul nu a dispărut niciodată. În vremurile noastre există și antisemite „iluminate”, care se ascund în spatele delegitimizării și boicotării Israelului, cum ar fi de exemplu în spatele mișcărilor de „justiție socială” și „corectitudine politică”.

„Astăzi sunt evreii, mâine ar putea fi alții. Să spunem nu boicotării Israelului, nu dublului standard față de statul evreiesc și nu antisemitismului ”, a conchis el.

Primul ministru al Albaniei, Edi Rama, a spus că „trebuie să continuăm să luptăm împotriva oricărei forme de antisemitism, nu doar ca o amenințare pentru evrei și Israel, ci ca o amenințare pentru propria noastră civilizație și valori, pe care se construiește viitorul nostru.”

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.