Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Restabilirea dialogului dintre Israel si Autoritatea Palestiniană | AO NEWS

În urma unei reuniuni a miniștrilor de externe ai Franței, Germaniei, Egiptului și Iordaniei la Cairo, Ministrul francez de externe Jean-Yves Le Drian a subliniat necesitatea de a implementa o „abordare cu pași mărunți” pe care o consideră crucială pentru a „reconstrui încrederea” între conducerea israeliană din Ierusalim și cea palestiniană din Ramallah.

Cu tensiunile regionale în creștere, cu multe necunoscute din partea schimbării de administrație în Statele Unite, atât puterile vest-europene, cât și actorii regionali sunt gata să remodeleze procesul politic al conflictului israeliano-palestinian bazat pe numitori internaționali comuni, care au precedat inițiativa Administrației Trump, adică așa-numitul „Acord al secolului”.

Miniștrii de externe ai Egiptului, Franței, Germaniei și Iordaniei au avut o întâlnire la Cairo pentru a explora modalitățile de reînnoire a „Procesului de pace din Orientul Mijlociu” bazat pe soluția acceptată la nivel internațional „cu două state”, care include divizarea orașului Ierusalim. O declarație comună, susținută de cei patru diplomați, a subliniat că „soluționarea conflictului palestiniano-israelian pe baza soluției celor două state este o cerință indispensabilă pentru o pace de durată în regiune”.

Sursă: TV7

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.