Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Mapamond Crestin editia 398 - 3 martie 2012

 

mc_398Din sumarul editiei:
- Fratii Musulmani au castigat alegerile din Egipt
- Israel: E nevoie de o amenintare militara credibila impotriva Iranului
- Ken Crowell: o binecuvantare pentru Israel
- Casa terorii: Lagarul de munca Yodok din Coreea de Nord
- Palestinienii vor sa puna mana pe mostenirea istorica a evreilor din Tara Sfanta
- Organizatia Hope International transforma cei mai saraci oameni in antreprenori datorita microfinantarii
- Credinta in Dumnezeu ajuta un cuplu sa faca fata amneziei
- Cand viata iti intinde un examen, ia Fitzuica!

 

Fratii Musulmani au castigat alegerile din Egipt

Fratii Musulmani nu s-au instalat inca in noul Parlament, dar au inceput spuna lumii despre politica lor de guvernare. Fratii Musulmani spun despre dusmanii Israelului din Gaza, miscarea Hamas, ca nu vor recunoaste niciodata dreptul Israelului de a exista.

Vicepresedintele Fratilor Musulmani, Rashad Bayoumi, a declarat ca organizatia sa nu va recunoaste Israelul sub nicio forma. El a numit Israelul „o entitate criminala ocupanta”. Bayoumi a mai spus ca Fratii vor lua masuri legale pentru a anula Tratatul de Pace din 1979 dintre Egipt si Israel. Declaratia lui Bayoumi a venit la doua zile inainte ca egiptenii sa demareze a treia runda de alegeri pentru membrii noului parlament. Fratii Musulmani au castigat 36% din voturi in primele doua runde de alegeri, iar partidul extremist Al-Nour a primit 29%.

Egipteanul Tarek Shawki spune ca nu va vota cu secularii: “De ce sanu votam cu islamicii? inainte am votat cu secularii, cu liberalii si cu comunistii si ei au distrus tara. Ar trebui savotam islamicii de data aceasta si dacane plac, ii putem schimba.”

Dar expertul in problemele Orientului Mijlociu, Walid Phares spune ca odata ce Fratii Musulmani preiau controlul asupra noului guvern, egiptenilor le va fi greu sa mai schimbe ceva. „Planul lor este sase infiltreze in guvern, in ministere, in birocratii si in fortele armate ca sapunamana pe putere. Scopul final al Fratilor Musulmani este sapunabazele unui stat islamic precum Iranul, sau Sudanul, condus de talibani.”

Ce urmeaza? Batalia pentru cine va scris noua constitutie. Fratii Musulmani doresc ca noul parlament sadesemneze oamenii care saredacteze documentul, dar consiliul militar spune cael va decide. Consiliul doreste ca noua constitutie safie redactatasi de catre cei non-islamici, printre care se afla si crestinii.


Israel: E nevoie de o amenintare militara credibila impotriva Iranului

Mai multi lideri politici si militari au vorbit recent despre nevoia unei amenintari militare credibile impotriva Iranului.

In Statele Unite, publicatia Washington Post a scris ca Secretarul Apararii, Leon Panetta, crede ca Israelul va ataca Iranul in aprilie, mai, sau iunie. Cu toate acestea, presedintele Obama considera ca Israelul nu a luat o astfel de hotarare. Alti lideri internationali, precum secretarul general al ONU, Ban Ki Moon, doresc o solutie diplomatica. „Aceste probleme ar trebui rezolvate intr-un mod pasnic prin dialog. Nu existanicio alternativala rezolvarea pasnicaa acestei probleme.”

Sfatul fostului sef al CIA, James Woolsey este: „Pregatiti-va sa folositi forta.” Cum ? Prin mutarea portavioanelor si asezarea pe pozitii de atac a avioanelor asupra facilitatilor nucleare ale Iranului si asupra paznicilor. El spune ca sanctiunile financiare impotriva Iranului i-ar putea afecta, dar Occidentul trebuie sa grabeasca lucrurile.Ar trebui sa ia acest lucru in serios. Trebuie sa duca acest plan pana la capat cat de repede pentru ca sanctiunile vor afecta sistemul financiar iranian, fapt ce ii va face sa renunte la programul de fabricare a armelor nucleare.

Dar fostul ambasador israelian, Yoram Ettinger, spune ca existao singura optiune. „Cine doreste sa opreasca Iranul de la a deveni o putere nucleara trebuie sa realizeze ca singura optiune viabila este un atac militar care este de preferat unui Iran nuclear.”


Ken Crowell: o binecuvantare pentru Israel

Crowell a ales sa fie ingropat in Israel. El a fost chemat sa vina in aceasta tara si sa isi dedice viata implinirii acestei chemari.

Crowell a venit in Israel impreuna cu sotia sa, Margie, si cei doi copii in 1969. In cel mai recent interviu cu el, Crowell a spus ca a venit in Israel cu trei scopuri. Sa fie un martor crestin, sa ofere locuri de munca si sa binecuvanteze Israelul.

Crowell a pus bazele mai multor companii, printre care si Galtronics, o companie care are sute de angajati evrei. El a dezvoltat un aparat care duce Evanghelia la milioane de oameni in zone izolate si a primit prestigiosul premiu Kapland din Israel pentru contributia adusa in aceasta tara.

„Cel mai mare lucru pe care l-a facut a fost saaducadragostea in inimile oamenilor de aici”, a spus Eitan Oved, consilier municipal al orasului Tiberias.

„A venit aici cu o viziune impresionanta si nimeni nu a crezut ca se va implini, dar s-a implinit datorita credintei sale in Domnul Yeshua, Mesia”, a adaugat pastorul David Davis.

„El a militat mereu pentru sfintenie si a iubit-o pe Margie foarte mult.”

Numele de Galtronics vine din Pslamul 37 in limba ebraica: „Incredințeaza-ți soarta in mana Domnului (Sau Gal Al Adonai), increde-te in El, și El va lucra”.

Sfatul lui Crowell? Eu L-as cauta pe Dumnezeu ca sa aflu ce doreste sa fac eu, si apoi gal al Adonai, imi incredintez soarta in mana Lui si fac dupa cum sunt calauzit.”

Ken Crowell a murit, lasand-o in urmape sotia sa, Margie, in varsta de 79 de ani.


Casa terorii: Lagarul de munca Yodok din Coreea de Nord

Ideea casute de mii de oameni pot trai faradrepturi in cele mai cumplite conditii de care am aflat in ultimii 50 de ani este de neconceput.- Sam Zarifi, Amnesty International.

Este probabil una din cele mai secrete lagare de detinuti.

“Lumea de afara nu stie ce se petrece acolo si prea putine informatii vin din interior. Informatiile pe care le-am aflat zugravesc o imagine foarte sumbra”, a continuat Zarifi.

La 120 de km de capitala nord-coreana, Pyongyang, exista un lagar situat intr-o vale abrupta... Autoritatile il numesc Kwanliso, sau Centrul de Reeducare numarul 15, dar cei care traiesc aici il numesc Yodok.

Prea putine lucruri se cunosc despre Yodok fiindca foarte putini oameni au iesit de acolo. Se estimeaza ca in Yodok sunt inchisi 50 000 de detinuti nord-coreeni.

Acum, noi imagini din satelit obtinute de catre organizatia pentru drepturile omului, Amnesty International arata ca lagarul Yodok este in crestere. Amnesty a comparat noile imagini cu cele facute in urma cu 10 ani. Exista mai multe cladiri pentru prizioneri, mai multe unitati de paza si mai multe zone agricole. Regimul a negat in repetate randuri existenta lagarului Yodok.

„Faptul catrebuie sane bazam pe imagini din satelit pentru a contrazice declaratia guvernului caaceste lagare nu exista, dovedeste cain interior are loc un masacru cumplit”, a spus Scott Edwards de la Amnesty International.

Amnesty spune ca ce se intamplain Yodok este ceva infernal.Este un loc in care, din cate am inteles, 2 din 5 detinuti mor din cauza malnutritiei. Mancarea este putina. Ei muncesc cel putin 10 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.”

Yodok este impartit in doua zone. Zona de control total, unde detinutii nu sunt niciodata eliberati si nu sunt judecati corect, si Zona Revolutionara unde conditiile sunt mai indulgente.

„In ambele parti esti tratat ca un sclav, pana si animalele sunt tratate mai bine”, isi aminteste un fost detinut. Kang Chol-Hwan avea doar 9 ani cand a fost trimis impreuna cu familia lui in lagarul Yodok pentru infractiuni politice. „Nu aveam mancare. Mancam orice prindeam: sobolani, serpi, broaste, insecte. Trebuia sa gasim o cale de a supravietui. Chiar daca s-a petrecut cu mult timp in urma, cand mauit la imaginile din satelit imi reamintesc tot ce am vazut si am suferit.”

El este ingrijorat de ce a vazut in imaginile recente.Lagarul pare mai mare. De exemplu, aceste cladiri noi pentru gardieni nu existau inainte. Presupun ca sunt inchisi mai multi detinuti si asa a fost nevoie de mai multi paznici.”

Kang a fost inchis 10 ani in Yodok inainte sa fuga in China in 1992. El a scris despre experientele sale in cartea „Acvariile din Pyongyang”. A fost prima persoana care a spus lumii despre existenta lagarului de detinuti.Imi amintesc foarte bine cum gardienii omorau oameni faraniciun motiv. Am fost martorul multor executii.”

Kang locuieste acum in Coreea de Sud. El lucreaza ca jurnalist pentru cel mai mare cotidian din tara. E foarte greu sa aflii informatii din interiorul lagarului Yodok. In 2004, un post de televiziune japonez a difuzat niste imagini din interiorul lagarului, dar Kang si altii care au reusit sa scape relateaza povesti despre tortura, foamete si executii.

Jeong Kyoung-Il a fost si el inchis la Yodok. Este unul din putinii detinuti eliberati, doar numai dupace a fost torturat. In 2 iulie 1999 am fost arestat sub suspiciunea de spionaj de catre Agentia Nationalade Securitate.”

Cand era in lagarul de muncaYodok, Kang spune cagardieni inchisorii i-au aplicat o metodade tortura numita „Tortura Porumbelului”.Detinutul era atarnat de zid cu mainile legate la spate si lasat in aceasta pozitie pentru cateva zile.

„Aceasta se intampla des. E ca si cum ai atarna cu capul in jos. Muschii ti se incoardasi pieptul iese ca la o pasare. Credeam cavoi muri.”

Amnesty International crede cape langaYodok, functioneaza alte lagare de munca in zone izolate ale tarii.Am inteles caexistacel putin 6 lagare de detinuti localizate pe zone intinse si credem ca in aceste sase lagare exista in jur de 200 000 de oameni.”

Jung Sun-San si-a petrecut ultimii cinci ani prezentand situatia concetatenilor sai. El a scapat din Coreea de Nord in 1995. A fost si el inchis intr-un lagar de munca. In 2006 a regizat „Povestea din Yodok”, o piesa de teatru muzical despre viata din lagarele de munca din Coreea de Nord. „Tatal meu a fost ucis cu pietre intr-un lagar de munca. In onoarea lui am hotarat sa arat oamenilor cum este viata in aceste lagare. Lumea nu e constienta ca in ziua de azi exista o tara care isi tortureaza proprii cetateni. Trebuie sa facem ceva ca sa punem capat acestui regim.”


Palestinienii vor sa puna mana pe mostenirea istorica a evreilor din Tara Sfanta

In urma cu 4000 de ani, Biblia spune ca Avram a cumparat acesta pestera din Hebron ca s-o ingroape pe sotia sa, Sara. Isaac, Iacov si sotiile lor sunt ingropati aici. Dar palestinienii vor ca UNESCO sa recunoasca aceasta pestera a patriarhilor si alte locuri ca fiind locuri sfinte ale musulmanilor.

Ministrul israelian, Yuli Edelstein spune cacererea palestinienilor n-are de-a face cu pacea. „Cererea lor nu are de-a face cu cooperarea. Cerea lor este o pretentie politicade a sterge orice urmade istorie evreiascasi a legaturii evreilor cu acestaregiune.”

In prezent, pesterea este impartita de o moschee si o sinagoga ca fiecare credinta sa aibe un loc de rugaciune. Liderul autoritatilor islamice din Hebron a declarat atunci ca acel loc este sfant doar pentru musulmani.Este un loc sfant musulman si cei care nu sunt musulmani nu au niciun drept sa fie sau sa se roage aici. Ma impotrivesc prezentei evreilor chiar si in Orasul Vechi.”

Inainte de a recunoaste Palestina ca membru deplin, UNESCO a declarat pestera si mormantul Rahelei din Betleem ca fiind locuri palestiniene. Autoritatea Palestiniana doreste acum si ca Biserica Nativitatii din Betleem sa fie considerata un loc musulman. Biserica este construita peste locul considerat a fi locul nasterii lui Isus. Palestinienii ameninta sa dea in judecata Israelul fiindca a furat obiecte de antichitate de la palestinieni si ca incearca sa schimbe ceea ce numesc ei a fi caracterul islamic al Orasului Vechi. Israelitii spun ca evreii si crestinii deopotriva ar trebui sa fie ingrijorati. Bazat pe experinta anterioara, ei nu vor putea vizita locurile din Hebron da cavor ajunge sub control musulman palestinian.

„Cand autoritatile nu au fost evreiesti, evreilor nu li s-a permis accesul”, a spus Yuli Edelstein, ministrul israelian de informatii.

„Ideea de loc sfant islamic presupune canimeni nu are voie savinaaici. Ideea de loc sfant evreiesc este exact contrariul. Locul sfant evreiesc poate fi vizitat de toatalumea”, a adaugat analistul independent, David Bedein. El a mai spuns ca in 1975, ambasadorul Israelului la ONU a raspuns unei provocari arabe in ce priveste drepturile Israelului asupra pesterii si a folosit Bilia in argumentarea sa.

„El a deschis Biblia la Geneza 23 si a spus: „Acesta este dreptul nostru. Noi l-am obtinut, este al nostru. Vom locui aici, ne vom ruga aici si vom invita toate natiunile lumii sa se roage aici impreuna cu noi."”


Organizatia Hope International transforma cei mai saraci oameni in antreprenori datorita microfinantarii

Peter Greer este un om cu o misiune, aceea de a scoate din saracie oamenii din diverse parti ale globului. L-am prins la munca in una din cele mai sarace zone din Republica Dominicana.

„Biserica globala detine toate mijloacele de a avea un impact imens in lume. Cred ca e timpul sa ne implicam si sa aducem speranta lui Hristos in astfel de comunitati”, a spus Peter Greer, presedintele organizatiei Hope International.

„Hope International este o organizatie cristocentrica care incearca sa schimbe modul in care raspunde biserica la problema saraciei mondiale.”

Organizatia este implicata in 14 tari si transforma cei mai saraci locuitori in antreprenori, oferandu-le imprumuturi mici, unele chiar si de 100 de dolari. Este un concept numit microfinantare.

“Toatalumea a auzit de proverbul chinezesc: "Da-i unui om un peste si l-ai hranit pentru o zi. Invata-l cum sa pescuiasca si l-ai hranit o viata." Am descoperit ca nu e chiar adevarat. Nu e indeajuns sa stii cum sa pescuiesti, ci ai nevoie de o undita, trebuie sa ajungi cumva la iaz, ai nevoie de momeala si de o barca. Microfinantarea se refera la asigurarea accesului la formare, la economii si la un capital, astfel incat sa inceapa o afecere mica.

Un imprumut i-a permis lui Wilfredo Sanchez sa-si deschida un magazin in urma cu 4 ani. Magazinul lui este inima acestei comunitatii, avand un invetar cu o valoare de peste un milion de pesos. Imprumutul i-a permis sa cumpere o proprietate si sa lucreze mai putin in agricultura, ocupatia lui de baza inainte sa fie patron.

„Este un concept simplu, dar care are un impact revolutionar in comunitatile care intr-o vreme erau dependente de ajutoare. Acum au devenit binefacatorii comunitatilor lor si a celor mai nevoiasi.”

Greer impartasete aceste povesti de succes in cartea sa "Saracii vor fi bucurosi - Alatura-te revolutiei de a scoate lumea din saracie."

Ce a inspirat scrierea cartii ?Am scris aceastacarte fiindcabiserica nu era informatadespre acestanouaunealtade ajutorare. Cel mai mare castig pe care speram sa-l aibe cartea este sa invete oamenii sa nu-i subestimeze pe cei prinsi in ciclul saraciei.”

Greer spune ca impreunacu Hope International spera sa schimbe mentalitatea fata de lucrarea misionara.Unii oameni au spus ca noi oferim servicii bancare oamenilor care nu au acces la banca. Nicio banca comerciala nu va merge in acele comunitati in viitorul apropiat. Acesti oameni au nevoie de un loc unde sa-si depoziteze economiile, au nevoie de unde sa ia un imprumut si au nevoie sa fie instruiti.”

Co-autorul tau, Phil Smith, scrie catrei din patru metode ale bisericii de a vesti Evanghelia esueaza. De ce se intampla asta ?Cred ca problema este ca am separat marea trimitere de porunca cea mai mare. Am facut o separare intre a merge si a proclama despre Isus Hristos si faptele noastre de slujire.”

Lucrarea lui este raspunsul la chemarea din Proverbe 19:17 unde scrie: „Cine are mila de sarac, imprumuta pe Domnul ”


Credinta in Dumnezeu ajuta un cuplu sa faca fata amneziei

Scott Bolzan ar trebui sa priveasca in urma la o viata traita frumos... o copilarie fericita, o casnicie cu o sotie iubitoare, doi copii minunati, o cariera de rugbist profesionist, apoi pilot si proprietarul unei companii private de avioane. Problema e ca nu isi aminteste nimic din toate acestea.

„Mi-am pierdut identitatea. Nu mai stiu cine eram pentru canu mai stiu care erau valorile mele. Nu mai stiu care erau visurile mele”, marturiseste Bolzan.

In 2008, Scott a alunecat pe gresia din baia de la servici si s-a lovit la cap, stergand cei 46 de ani plini de amintiri. Povestea sa uimitoare se regaseste in cartea lui „Viata mea, stearsa”. In ea, el descrie cum s-a trezit la spital si nu-si mai cunostea sotia si nici macar sensul acestui cuvant.

„Era ca prima datac and am vazut-o pe Joan. "Tu trebuie sa fii Joan, sotia lui Scott." Sotie, Joan, ea.”

Scott sufera de amnezie de conservare. Aceasta inseamnacaisi aduce aminte totul de la accident, dar aproape nimic inainte de accident. Sangele nu circula in partea frontala a creierului unde sunt stocate amintirile pe termen lung.

De la accident, Scott reinvata toate lucrurile pe care noi consideram ca ni se cuvin, datorita internetului, televizorului si lui Joan.

„Nu puteam sarecit zilele saptamanii, sau luniile anului. Le stiam, dar nu le puteam spune in ordine.”

Scott si-a uitat si credinta crestina, asa caJoan ii spune din nou despre Isus.

„Il invat despre Domnul si despre credinta, am incercat sa ii arat maretia lui Dumnezeu prin lumea noastra. Exista un Dumnezeu, exista cineva mai presus de noi care nu doar ne vegheaza, ci si creaza lucrui uimitoare si ocazii extraordinare.”

Doctorii incearca sa stimuleze circulatia sangelui in creierul lui Brian prin terapie cu oxigen hiberbaric, dar fara mari sperante.

„Majoritatea oamenilor au amnezie din cauza unei leziuni la nivelul creierului si este o formaobisnuitade amnezie si dureazacam 30 de minute sale recuperam memoria. Aceastaformaeste obisnuita. Cazul lui Scott este neobisnuit”, a spus Jaqueline Carter, neurolog la Centrul Medical Banner Desert din Mesa.

Ea crede ca o parte din problema lui Scott e ca in vremea in care juca rugby, leziunile la cap nu erau tratate asa de serios ca si acum. Am descoperit de-a lungul timpului cajucatorii de hockey, rugby si alte sporturi in care jucatorii intrain contact direct unii cu ceilalti, sunt mai predispusi la probleme de memorie, prin care si Alzeihmer. E posibil ca activitatea lui ca si jucator profesionist safi contribuit la gravitatea problemei sale. Am mai descoperit caleziunile si loviturile la cap se cumuleazasi fac mai mult rau.”

Majoritatea statelor au legi care cer atletilor cu lovituri la cap sameargala medic si sase odihnescapanacand isi revin complet. Aceasta poate dura o saptamana. Dar jucatorii care nu vor sastea pe tusaatat de mult, ignoraloviturile, asa caeste important ca parintii si antrenorii sarecunoascasimptomele: dureri de cap, stari de greata, ameteli, stari de confuzie, apatie, schimbari ale personalitatii, probleme de vedere si sensibilitate la luminasau zgomot. intre timp, Scott si Joan se concentreazape viitor, si nu pe situatia actuala, si recomandaacest lucru tuturor celor care trec printr-o criza.

„Mesajul nostru este ca indiferent de ce ti se intampla, trebuie sa cauti oportunitati”, a spus Joan Bolzan.

„Cred ca partea buna este ca m-am reindragostit de sotia mea”, a marturisit Scott. Asa ca in loc sa se concentreze pe ce au pierdut, ei au inceput sa-si creeze amintiri noi.


Cand viata iti intinde un examen, ia Fitzuica!

Asociatia Alege Viata s-a infiintat datorita initiativei unui grup de crestini format din misionari romani si americani, a caror viziune era prezentarea Evangheliei studentilor din campusurile romanesti si formarea lor ca ucenici ai Domnului.

In cadrul asociatiei Alege Viata a aparut revista Fitzuica, o revista care se adreseaza studentilor. Prin aceasta revista se doreste o mai buna comunicare si legatura cu studentii acestei generatii. „Este o revista studenteasca, dar mai mult decat o revista, este o miscare pentru studenti prezenta in aproape toate campusurile din tara, activa inca din 1991, insa revista apare si este distribuita de 10 ani”, a spus Beni Husarciuc de la Fitzuica - Suceava.

Fiecare student care cauta o relatie mai profunda cu Dumnezeu poate sa fie incurajat prin lecturarea acestei reviste.

“Revista Fiztuica a inceput din dorinta de a interactiona mai usor si mai natural cu studentii fiindca in randul lor aparusera niste zvonuri cum ca Alege Viata ar fi o secta. Dorind sa combatem aceste zvonuri si dorind sa avem o interactiune usoara cu ei, am creat aceasta revista Fitzuica si usor, cei care lucreaza cu studentii au devenit clubul Fitzuica. A devenit foarte usor popular sa fii parte din Clubul Fitzuica si oamenii doreau sa apartina unui grup de studenti care erau interesati nu numai de ce se intampla cu scoala si cu prietenii lor, ci ce se intampla cu sufletul lor dupa moarte. De aici a inceput sa se dezvolte aceasta lucrare, mai mult cu denumirea de clubul Fitzuica. Inca este foarte popular sa fii parte din clubul Fitzuica.”, a spus Anisioara Falca.

Lucian, voluntar Fitzuica, a spus că un scop al acestei lucrari este sa distribuie revista, iar un altul e sa ajunga cu Evanghelia la studenti.

Catalin, un alt voluntar Fitzuica ne-a spus: „Am vazut ca revista nu s-a oprit numai la studenti, ci si la seralisti. Am avut usi deschise s-o dau pana si profesorilor si chiar si acel planner a fost laudat de doi profesori in public.

Florin Dragomir, directorul programului Fitzuica a spus despre numele revistei: “Fitzuica este un nume destul de controversat si astazi. Sunt anumiti crestini care spun ca poate n-a fost cel mai fericit nume ales. Dupa 10 ani de experienta putem spune ca a fost cel mai bun nume ales pentru ca a atins ce ne-am dorit. Cand studentii aud de Fitzuica, prima data apare un zambet pe fata lor. Cuvantul Fitzuica poate sa insemne multe lucruri. Mintea noastra poate sa ne indrume intr-o directie sau alta, dar ceea ce am vrut noi sa sugeram prin Fitzuica a fost: o foaie cu raspunsuri pentru viata. Unul din motto-urile revistei este: "Cand viata iti intinde un examen, ia Fitzuica."”

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.