Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Viata isi continua ritmul în Londra in ciuda amenintarilor teroristilor

Nivelul alertei de securitate din Marea Britanie a fost ridicat la nivelul sever, al patrulea pe scara cu cinci trepte. Asta înseamnă că oricând poate să apară un atac.

Pe străzile Londrei, totul se desfășoară în mod obișnuit. După cum puteți vedea, amenințarea unui atac nu îi sperie pe oameni și localnicii spun că în mare parte totul decurge normal, a afirmat Caitlin Burke.

'Știm că există un risc, dar oamenii aleg să-și trăiască viața fără să se gândească la ce se poate întâmpla', a afirmat Elizabeth Berridge, politician conservator.

mc 538 londra 02Nu pare să afecteze atât de mult viața oamenilor din Londra.

'A trecut ceva timp de la ultimul atac terorist. Majoritatea oamenilor sunt vigilenți și nu îi mai afectează atât de tare', a afirmat Simon Barrett, locuitor al Londrei.

Autoritățile spun că serviciile de siguranță sunt foarte bune în ceea ce privește împiedicarea atacurilor teroriste. Marea Britanie nu ar trebui să supraestimeze amenințarea teroristă, dar avertizează împotriva complezenței. Gruparea SIIL nu se rezumă numai la Orientul Mijlociu, în timp ce un număr alarmant de jihadiști vestici se alătură grupării teroriste.

mc 538 londar 03'Sunt între 500-600 de britanici, majoritatea musulmani, care s-au alăturat grupării SIIL și care au declarat loialitate', a afirmat Alan Johnson, redactor Fanthom Journal.

Profesorul Alan Johnson este un fost consilier al administrației centrale pe probleme de islam și al radicalizării islamice. El spune că înainte ca Islamul să-i radicalizeze, musulmanii britanici erau inutili când venea vorba de lansarea unui atac. Autoritățile au oprit numeroase încercări, dar nu va mai fi la fel și când se vor întoarce pe străzile Marii Britanii după ce au petrecut timp alături de SIIL.

mc 538 londra 04'Îngrijorarea este că acești jihadiști s-au aflat într-un mediu foarte permisiv unde au putut să-și dezvolte capacitatea de a-și face singuri armele, de a realiza bombe. S-ar putea ca atunci când se vor întoarce să fie mult mai activi și capabili de a porni atacuri. Aceasta este una dintre îngrijorările noastre. Aceștia dețin actele necesare care le permit să se întoarcă în țară. Au declarat credincioșie grupării SIIL, iar această grupare are Marea Britanie în centrul ei de interes', a afirmat Alan Johnson.

Nu numai Marea Britanie este în centrul de interes al acestei grupări, ci și restul Europei și bineînțeles, America.

Stire difuzata in Mapamond crestin 538 - noiembrie 2014 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.