Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Cine este persoana misterioasa care a pus capat apartheidului din Africa de Sud?

Imaginile prezintă cel mai bine povestea lui Jean-Eve-Ollivier.

Planul meu nu a fost niciodată să scriu, să vorbesc. Nu am realizat nicio fotografie, nicio documentație. Am vrut să-mi păstrez povestea pentru mine însumi, a afirmat Jean-Eve-Ollivier, om de afaceri francez.

Misteriosul om de afaceri este o persoană cheie în căderea apartheid-ului din Africa de Sud. A fost o misiune colosală care a început în momentul în care a vizitat pentru prima dată țara, în 1981.

'Am găsit o țară care se îndrepta spre nicăieri în perioada Războiului Civil', a afirmat Jean-Eve-Ollivier.

mc 539 apartheid 03Comerciantul francez și-a folosit relațiile în domeniul afacerilor ca să construiască o punte de legătură între contacte ultra secrete și să faciliteze acorduri. De multe ori, în corespondențele secrete, i se spunea 'domnul Jack'. Cei care îl cunoșteau spuneau despre comerțul său că era sigur.El spune că avea o altă armă secretă.

'Cred din toată inima mea în Dumnezeu. De multe ori am simțit că Dumnezeu era cu mine, că mă salva. Acest lucru mi-a dat o încredere extraordinară că toate lucrurile sunt posibile, atâta timp cât Îl ai alături pe Dumnezeu', a afirmat Jean-Eve-Ollivier.

Povestea sa este acum subiectul unui documentar, a unui thriller politic care se numește 'Plot for Peace'.

'A fost unul dintre primii care au descoperit marele secret al Africii', a afirmat Michael Ledeen.

Producătorii au trebuit să-l convingă pe acest om obișnuit să-și împărtășească povestea după mulți ani.

mc 539 aparthied 02'Este o poveste care merită să fie cunoscută, nu pentru că este o poveste, ci pentru că este o poveste cu mesaj. Cum poți ca individ să faci ca lucrurile să meargă?', a afirmat Jean-Eve-Ollivier.

Relele apartheid-ului s-au încheiat în Africa de Sud, dar Ollivierspune că mai sunt și alte lupte peste tot în lume, altele mult mai greu de câștigat...

'Conflictele de acum au izbucnit din cauza credinței. Dacă ai o credință diferită, ceilalți nu încearcă să te înțeleagă, nu încearcă să te convingă cu o atitudine plină de pace, ci se luptă cu tine și vor să te distrugă. Din păcate, în prezent, trăim în această lume a războiului religios', a afirmat Jean-Eve-Ollivier.

Stire difuzata in Mapamond crestin 539 - noiembrie 2014 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.