Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

''Fii tu insuti mesajul'' – o biserica americana ajuta tarile afectate de virusul Ebola

Biserica Woodlands a luat naștere în anul 1993. Prezența săptămânală a ajuns la 18 000 de persoane. Au construit și un campus al bisericii în nordul orașului Houston, Texas. Creșterea masivă, predicile bune și închinarea nu au fost suficiente pentru pastorii fondatori Kerry și Chris Shook.

'În cultura creștină modernă suntem atât de prinși în studii biblice și slujbe religioase. Acestea sunt lucruri importante, nu mă înțelegeți greșit, dar mai important e ca noi să fim predica, să trăim predica, să ieșim în afara bisericii și să-L arătăm pe Isus prin trăirea noastră. Creștinismul nu este un slogan, sau o predică, ci este o relație cu Mântuitorul în care El ne schimbă viața, iar noi schimbăm viețile celorlalți', a afirmat Kerry Shook, pastor biserica Woodlands.

Într-o duminică, luna trecută, Shook a redus la jumătate timpul pentru predică și i-a trimis pe enoriași să pregătească plase cu mâncare pentru africanii afectați de virusul Ebola.

mc 540 biserica ebola 02'Am avut cutii mari pline cu orez, cu soia, cu proteine, cu condimente. Enoriașii au învățat cum să pregătească porțiile, să le pună într-o pungă. Apoi pungile au fost sigilate. Au fost împachetate 280 000 de pachete care au fost trimise în țările afectate de Ebola din Africa de Vest', a afirmat Chris Shook.

'Fii tu însuți mesajul' este sloganul de pe tricourile celor din echipa bisericii și a volutarilor. Este și titlul ultimei cărți scrise de soții Shook. Aceștia îi încurajează și pe alți pastori să le urmeze exemplul, să-i implice pe enoriași în slujire.

'Dacă noi, pastorii, ne-am opri puțin din vorbit, am face ca lucrurile să funcționeze', a afirmat Kerry Shook, pastor biserica Woodlands.

mc 540 biserica ebola 03Ziua de 16 noiembrie e declarată duminica 'Fii tu însuți mesajul'.

S-au înscris biserici de peste tot din țară. În acea duminică, slujba religioasă e redusă la jumătate și enoriașii împachetează mâncare și fac ceea ce este necesar în comunitatea lor sau în lumea întreagă.

Familia Shook speră că pastorii vor ajuta la crearea unei mișcări în rândul credincioșilor care să înceapă să împlinească nevoile celor din jur.

Stire difuzata in Mapamond crestin 540 - noiembrie 2014 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.