Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Legalizarea casatoriilor homosexuale a fortat un magistrat american sa-si dea demisia

John Kallam lucrează ca magistrat în districtul Rockingham de peste zece ani. În această perioadă a putut observa creșterea numărului de căsătorii între homosexuali și se întreba ce însemna pentru el:

Le-am spus câtorva dintre colegii mei că dacă mi se va cere să oficializez căsătorii între persoane de același sex, nu voi putea face asta.

Acest lucru s-a întâmpla luna trecută când un judecător federal din Carolina de Nord a anulat amendamentul cu privire la căsnicie. Kallaman i-a spus conducătorului său că nu poate să oficializeze o căsătorie între homosexuali. Următoarea zi, statul a luat atitudine transmițându-i: 'Te conformezi sau îți piezi slujba.'

'Am venit la serviciu la ora 4:00 pregătit pentru schimbul meu. Nu a existat nicio discuție. Erau prezenți doi judecători care au repetat cele spuse de Curtea Administrativă', a afirmat John Kallam.

I-au spus că așa stau lucrurile și că ei susțin legea. I-au spus că trebuie să se conformeze.

mc 542 gay 01Kallam a spus că a încercat să-și păstreze slujba. Chiar le-a propus să lucreze în schimbul trei pentru a evita oficierea căsătoriilor între homosexuali, dar în cele din urmă și-a dat seama că nu are nicio șansă.

'În Genesa 2:24 scrie foarte clar că Dumnezeu a instituit căsătoria între un bărbat și o femeie', a afirmat Heather Sells.

Kallam spunea că se bazează pe Cuvânt nu numai în ce privește această hotărâre, dar și în viitor. Împreună cu soția sa își cresc singuri nepoții și slujba lui era importantă:

'Sunt mai în vârstă, nu mai sunt tânăr. Am 66 de ani și e destul de greu, aproape imposibil, să-ți mai găsești o slujbă la o astfel de vârstă. Dar în ochii lui Dumnezeu nimic nu e imposibil.'

mc 542 gay 02Pentru pastorul lui Kallaman această situație a devenit o conștientizare. Lupta sa ar putea să fie doar începutul, în timp ce numărul căsătoriile între persoane de același sex crește și acceptarea libertății religioase scade. Liderul Senatului din Carolina de Nord, Phil Berger, crede că cei ca și Kallaman ar putea fi acceptați de curțile judecătorești. Acesta lucrează la o lege care ar putea să protejeze credințele religioase și să schimbe cursul situației.

'Din păcate, ceea ce se întâmplă în Carolina de Nord este un eșec în ce ceea ce privește acceptarea credințelor religioase, mai ales în cazul magistraților', a afirmat Phil Berger, senator.

mc 542 gay 04

'Le-am spus celor din biserica noastră că dacă săptămâna trecută i-au spus unui magistrat că trebuie oficieze o căsătorie anume, e posibil ca săptămâna viitoare să-mi ceară și mie același lucru', a afirmat Steve Griffith, pastor.

Hotărârea lui Kallaman aduce speranță și încurajare în comunitatea sa:

'Au venit la mine oameni pe care nu-i cunoșteam și mi-au mulțumit pentru ce am făcut. Mi-au spus că mă apreciază și că se roagă pentru mine.'

Stire difuzata in Mapamond crestin 542 - decembrie 2014 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.