Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

"Coada delfinului 2" readuce pe ecrane o poveste plina de speranta

Milioane de oameni s-au îndrăgostit de Iarnă. Este vorba de delfinul cu coadă protetică. Și-a pierdut coada din cauza unei capcane pentru crabi, iar cei de la Acvariul Clearwater Marineau au salvat-o. Charles Martin Smitha prezentat povestea delfinului Iarna și a acvariului, spitalul pentru animale, care pe atunci nu mergea foarte bine. Am vorbit cu regizorul filmului care se pregătea pentru partea a doua a filmului „Coada delfinului”.

Charles Martin Smith, regizor, a fost intrebat daca a anticipat impactul acestui film asupra comunității și răspunsul pe care l-ați primit:

'Deloc. Știam că este un film bun și că îi va sensibiliza pe oameni, dar nu am știut că o să fie atât de puternic.'

La trei ani după ce a apărut filmul „Coada delfinului”, acesta a devenit dintr-un film care inspiră, un film care schimbă vieți. Mulți nu s-ar fi gândit că va urma și partea a doua a filmului.

'Am crezut că e o glumă când mi-au spus că urmează partea a doua. Nu știam ce a mai rămas de spus. Delfinul Iarna are o coadă protetică și ajunge să aibă o viață frumoasă. Acesta era sfârșitul poveștii. Mi-au trimis scriptul și am văzut că Charles Martin Smith, geniul, a reușit să facă ceva nou', a afirmat Harry Connick, actor.

mc 542 delfin 02Această poveste prezintă drama salvării unui alt delfin bolnav. Micuțul delfin primește îngrijire...Apoi, i-au împerecheat pe cei doi delfini. Delfinul Iarna trece și el prin anumite suferințe. Morgan Freeman s-a întors în rolul doctorului care realizează coada protetică pentru delfinul Iarna.

mc 542 delfin 04L-am văzut pe personajul tău ca fiind unul plin de înțelepciune, dar și isteț. Morgan Freeman, actor, a fost intrebat care dintre aceste două trăsături il caracterizează:

'Cred că cel mai mult mi se potrivește tipul isteț. Odată cu vârsta am acumulat și înțelepciune, deși nu sunt foarte sigur de asta. Într-adevăr, tipul isteț...'

Și copiii care joacă în acest film sunt mai înțelepți și mai maturi. Scenele preferate din film sunt cele în care cei doi sunt în apă cu delfinii.

'E atât de distractiv. E magic într-un fel pentru că delfinii sunt niște creaturi maiestuoase. Mă gândeam seara trecută că atunci când ești cu delfinii sub apă e atât de liniștitor. Nu auzi decât sunetele pe care le scot delfinii', a afirmat Nathan Gamble, actor.

'Ambii delfini sunt atât de drăguți și de maiestuoși. A fost o experiență incredibilă. De obicei, cei care lucrează cu delfinii o fac timp de o oră, dar noi am putut să înotăm împreună cu ei mai multe ore pe zi. A fost o onoare', a afirmat Cozi Zuehlsdorff, actriță.

mc 542 delfin 03La fel ca în prima parte a filmului, animalele au fost adevăratele vedete... Actorii sunt cei care oferă sprijin.

'Dacă nu îi acordam atenție, Iarna făcea gălăgie și încerca să ne atragă atenția. Avea un întreg repertoriu pe care îl folosea ca să facă asta. Uneori obișnuia să tragă pârțuri. Ne uitam unii la alți și apoi ne uitam la ea. Funcționa', a afirmat Ashley Judd, actriță.

Ashley Judd speră să apară si partea a treia. Animalele știu să ofere un fel de dramă autentică. Cu siguranță ar putea fi o altă poveste extraordinară.

Suficiente situații dramatice și... chiar puțină comedie.

Stire difuzata in Mapamond crestin 542 - decembrie 2014 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.