Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Generozitatea: secretul unei vieti lungi si fericite

Dacă vrei să trăiești o viață mai lungă și mai fericită, doctorii spun că trebuie să dăruiești. Numeroase studii arată că generozitatea declanșează schimbări semnificative, pozitive, atât la nivel mental, cât și fizic.

Cercetătorii de la Institutul Național de Sănătate au studiat RMN-urile oamenilor care s-au implicat în diferite acte de caritate și au descoperit substanțe chimice care au fost eliberate în creier și care le-au întărit sistemul imunitar. Dr. Michael McKee de la Clinica Cleaveland spune că dăruirea reduce stresul și scade presiunea sângelui.

mc 543 daruire 02'Are loc eliberarea unor endorfine. Acestea sunt ca niște substanțe chimice care vin din diferite zone ale creierului și circulă prin tot sistemul. Unele reduc durerea. Unele caută celulele bolnave și au un efect de vindecare asupra lor. Acestea au multe efecte pozitive', a explicat Dr. Michael McKee, Clinica Cleaveland.

Dr. Stephen Deutsch este directorul departamentului de psihiatrie de la Școala de Medicină din Virginia de Est. El spune că de obicei medicii folosesc dăruirea în cazul tratării depresiei.

mc 543 daruire 04'Îi încurajăm pe oameni să nu fie atât de preocupați de sine și să se gândească la ceilalți. Le spunem chiar să fie preocupați să investească în ceilalți', spunea Dr. Stephen Deutsch.

Spunea că totul devine mai ușor când dăruiești. Cei care se simt fără putere sau care simt că nu au nicio valoare găsesc un nou scop atunci când văd că acțiunile lor îi ajută pe ceilalți și tind să trăiască mai mult și mai sănătos.

Stire difuzata in Mapamond crestin 543 - decembrie 2014 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.