Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Crestinii sunt chemati sa lupte impotriva rasismului prin rugaciune

Imaginile care au apărut pe primele pagini ale ziarelor la sfârșitul anului 2014: proteste în masă și strigăte împotriva rasismului, după ce jurații au decis că polițiștii nu vor fi acuzați dacă împușcă sau omoară civili neînarmați. Acestea sunt imagini care provoacă discordie, dar un bărbat își dorește să le schimbe în noul an cu altfel de imagini. Creștini din diferite rase umane care se adună pe acoperiș ca să se roage.

'La început am crezut că e locația potrivită doar fiindcă se vede orașul și mi s-a părut ceva grozav, dar Dumnezeu mi-a vorbit specific de acei bărbați care și-au dus prietenul pe acoperiș ca să îl coboare și să fie vindecat. Cred că rugăciunea este întotdeauna răspunsul și cred că este primul pas. Dacă mergi înaintea lui Dumnezeu, El îți va spune ce trebuie să faci', spunea Lionel Harris.

mc 550 rugaciune 02Lionel Harris îi conduce pe acești credincioși într-o rugăciune pentru vindecare în cinci domenii. Primul este unitatea Trupului lui Hristos:

'Cred că dacă biserica va da întâi acest exemplu, și cei din afară îl pot prelua. Cum putem să predicăm că păcatul rasismul este greșit dacă în America, duminica dimineața, are loc cea mai mare segregare rasială ?'

Acesta se roagă și pentru vindecarea inimii liderilor din țara lor și pentru vindecarea victimelor rasismului:

'Ne rugăm ca să avem lideri care Îl caută singuri pe Dumnezeu. Biblia spune că atunci când poporul are lideri neprihăniți, poporul se bucură. Ne rugăm ca aceștia să fie mângâiați și să poată să ierte. Apoi, mai este rugăciunea pentru egalitate. Ne rugăm să nu mai existe standarde diferite când vine vorba de lege, deoarece părinții fondatori au semnat o constituție valabilă pentru fiecare om, indiferent de rasă.'

mc 550 rugaciune 03Și în cele din urmă: se roagă pentru ca Dumnezeu să-i îndrume înspre ceea ce au de făcut după ce se încheie rugăciunea:

'Ne rugăm ca Dumnezeu să ne răspundă și să ne dea un plan cu privire la modul cum să discutăm despre asta și cum să stabilim niște exemple, în primul rând în ceea ce privește Biserica.'

În timp ce această experiență de pe acoperiș are loc în zona Hampton Roads, Virginia, scopul este ca aceasta să se răspândească în întreaga țară și să devină o mișcare națională.

'Mi-ar plăcea să văd oameni care să preia ideea și să o pună în practică peste tot în țară', spunea Lionel Harris.

mc 550 rugaciune 04Această chemare la rugăciune are un răspuns simplu.

'Cheamă câțiva prieteni. Nu trebuie să fie o mulțime de oameni. Adunați-vă pe un acoperiș și rugați-vă. Cred că de multe ori, chiar și noi, credincioșii, nu credem întotdeauna ceea ce citim. Cred că este timpul să pășim și să-L punem pe Dumnezeu la încercare. Dumnezeu spune că El poate să schimbe inimi și că El este Stăpân peste inimile împăraților. Vrem să vedem oameni schimbați', a încurajat Lionel Harris.

Stire difuzata in Mapamond crestin 550 - ianuarie 2015 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.