Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Kim Owens, un cantaret care aduce speranta orasului Detroit

Kilometri de porțiuni cu clădiri distruse prezintă imaginea clară a declinului orașului Detroit. Pe lângă aceasta, numărul locurilor de muncă scade, crește corupția politică și un faliment istoric. Ziarele nu prezintă o situație prea bună.

Orașul Detroit trece printr-o perioadă grea, mărturisea Kim Owens, cântăreț.

Kem este unul dintre artiștii casei de discuri Motown. Această casă de discuri a fost cea care i-a promovat pe Diana Ross și the Supremes, Stevie Wonder, Jackson Five și pe mulți alții ai căror muzică a făcut din Detroit un oraș celebru în anii 1950, 1960. Casa de discuri Motown s-a mutat din Detroit în anii 1970 și de atunci exodul s-a agravat tot mai mult.

'Am fost destul de mult loviți prin mass-media. Acesta este un moment grozav pentru oportunități în Detroit. Oamenii investesc în oraș. Compania Whole Food deschide încă un magazin în centrul orașului. Aceștia nu ar veni în oraș dacă nu ar anticipa că se va întâmpla ceva extraordinar. Încă mă aflu aici. Aici găsesc multă dragoste. Aștept să se întâmple lucruri minunate. La fel ar trebui să facă și ceilalți', spunea Kim Owens, cântăreț.

mc 533 detroit 01Kem și-a finanțat albumul de debut cu un card de credit. Acesta știe ce înseamnă să te ridici dacă ai căzut. A crescut aici, în sărăcie. A devenit dependent de droguri după ce a terminat liceul. Am citit că ultima dată când ai băut și ai consumat droguri a fost în data de 23 iulie, 1990.

Kim a fost întrebat dacă nu s-a săturat să vorbească despre acea perioadă din viață în care a fost un om al străzii și dependent de droguri:

'Nu. Aceasta este mărturia mea. Mărturia mea este bine înrădăcinată. Când Dumnezeu a făcut ceva minunat în viața ta, trebuie să lăsăm să se vadă asta și să-i ajutăm pe cei care se confruntă cu probleme. De asemenea, este important să nu uităm de unde am plecat. Cariera mea are la bază mărturia personală. În toate concertele live este un moment când vorbesc despre harul și mila Lui pentru viața mea. Acela este momentul cel mai important. Tot ce se întâmplă înainte și după acest moment este pe locul doi. Oamenii trebuie să știe că nu trebuie să lupte singuri în viață și că Dumnezeu are un plan pentru viața lor.'

mc 533 detroit 04Melodiile de dragoste poartă semnătura lui Kem. Ultima lui piesă se numește 'Isus'.

'Am început să scriu această melodie probabil cu zece ani în urmă și nu l-am terminat atunci. Cred că toate lucrurile se încheie la timpul potrivit. Când m-am uitat peste albumul de Crăciun și am vrut să mai adaug unele melodii, aceasta a fost una dintre cele la care m-am gândit. Sunt foarte mulțumitor că am făcut-o. Melodia este mai măreață decât noi toți. Nu este vorba despre noi, ci despre a duce mai departe numele lui Isus. Au fost multe provocări când am făcut înregistrarea. Casa de discuri m-a amânat. Oamenii erau foarte supărați pe mine pentru că întârziam cu acest ultim cântec. De multe ori am avut impresia că nu o să-l mai terminăm. Nu știam cum o să sune în cele din urmă. Când am auzit-o prima dată am plâns și eu și Ron', spunea Kim Owens, cântăreț.

Kim spunea despre această melodie că a fost lansată în momentul potrivit pentru oraș și pentru țară. Este fericit că poate să transmită mesajul despre Isus:

'Cred că este important pentru cântăreții laici care sunt creștini să recunoască lucrul acesta, nu numai atunci când primesc premiul Grammy.'

Stire difuzata in Mapamond crestin 553 - februarie 2015 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.