Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Dupa ce a fost lovita de camion, o femeie a născut un copil sanatos

La numai două luni de viață, micuța Naomi Quiles are o poveste importantă de împărtășit. În luna octombrie, mama ei a fost lovită de un camion în timp ce traversa strada ca să ajungă la controlul medical. Părinții au fost de acord să împărtășească povestea miraculoasă cu reporterii CBN la câteva zile după ce mămica a fost externată.

Angel Quiles mărturisea: La început m-am gândit că a fost un accident de mașină și că nu e ceva grav. M-am gândit că e vorba de măsuri de precauție deoarece era însărcinată și de aceea se afla la spital. Când mi-au spus că ea se plimba și că a fost lovită din plin, am strigat: Isuse!

mc 552 accident 02Strigătul lui Angel a fost una dintre multele rugăciune înălțate pentru soția sa Jenny, însărcinată în luna a șaptea, despre medicii spuneau că nu reacționează. Avea sângerări în cinci locuri ale creierului. Erau pregătiți să o opereze și să-i facă o gaură în craniu pentru a elibera presiunea. Angel i-a rugat pe mai mulți oameni să se roage și atunci...

'Nu știm cum s-a întâmplat asta, dar se crease deja o gaură, într-un mod miraculos, pe unde începea să se scurgă sângele. Nu au trebuit să mai facă o gaură pentru că aceasta era deja acolo', spunea Angel.

Angel spunea că acesta a fost primul miracol. Al doilea miracol poate fi observat în filmarea aceasta făcută cu telefonul.

Soția lui care tocmai se trezise dintr-o comă indusă încerca să-i spună ceva.

'Parcă încerca să-mi spună că o să nască. Nu eram foarte sigur ce voia să-mi spună în filmare. L-am întrebat pe ginecolog dacă ar putea să o consulte. Asta s-a întâmplat pe la ora 3 dimineața. Ginecologul a venit pe la ora 5,6 dimineața. Eu am plecat acasă și apoi am fost sunat că trebuie să mă întorc pentru că Jenny era dilatată 2 centimetri. Am întrebat cum e posibil așa ceva', mărturisea Angel Quiles.

mc 552 accident 04Mămica era pregătită să nască. Medicii au adus-o pe lume pe micuța Naomi Quiles prin cezariană. Micuța a plecat acasă cu tatăl în luna noiembrie pentru a se întâlni cu familia. Iar în decembrie s-a întors și mămica acasă, după mai multe luni de terapie fizică.

'Cel puțin le-am avut pe amândouă acasă înainte de Crăciun', spunea Angel.

Jenny Quiles mărturisea:'Mă simt puțin mai bine. Încă mă recuperez, dar sunt fericită pentru că îmi amintesc trecutul și puțin din prezent.'

Jenny încearcă să-și recapete memoria. Mai este încă o luptă: aceea de a reuși să stea din nou pe picioarele ei, iar familia se luptă ca să-și revină din punct de vedere financiar pentru a putea achita facturile pentru serviciile medicale.

'Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce vedeți astăzi. Îi mulțumesc pentru acei medici. Fără ajutorul lor nu ar fi fost cum e acum', spunea Angel Quiles.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 552 - februarie 2015 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.