Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Antisemitismul european este cauza exodului de evrei

Tot mai mulți evrei europeni se întreabă dacă este timpul să plece. Guvernele europene nu par să fie capabile să prevină atacurile în creștere împotriva evreilor. Acest lucru îi sperie pe evrei, mai ales când se gândesc la Holocaust.

Pentru mulți evrei francezi, atentatul de la publicația Charlie Hebdo și cel de la magazinul evreiesc a fost ultima picătură. Aceștia se temeau de mult timp că va apărea o astfel de vărsare de sânge.

În Europa, antisemitismul a devenit mai puternic atât din cauza imigrării musulmanilor, cât și din cauza defăimării Israelului de către media de stânga din Europa.

mc 559 antisemitism 01``Ne confruntăm cu diferite tipuri de antisemitism. Există antisemitismul tradițional, dar există și o nouă fază a antisemitismului. Aici intră anti-sionismul, criticarea Israelului, care ascunde de fapt un adevărat antisemitism``, spunea Joel Rubinfeld.

Un reprezentant american, care s-a întors de curând din Scandinavia, spunea că evreii sunt amenințați și acolo. Rabinii participă la cursuri de autoapărare. Toate sinagogile din Europa beneficiază de protecție personală sau protecție din partea poliției. Guvernele europene știu că acest nou exod al evreilor este o tragedie, dar par neputincioși sau nu-și doresc să facă tot ce se poate pentru a opri violența. Experții spun că atunci când evreii pleacă, acesta este semnul unei societăți bolnave. Liderii evrei cu care am vorbit avertizau că evreii sunt doar primele victime și că alte grupuri, în special creștinii, se vor confrunta cu același pericol într-o zi dacă nu se va face nimic.

Stire difuzata in Mapamond crestin 559 - aprilie 2015 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.