Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Seria ''The Bible Continues'' aduce la viata cartea Faptele Apostolilor

Noua serie televizată: A.D. The Bible Continues reprezintă continuarea mini-seriilor The Bible prezentând evenimentele ce urmează după moartea și învierea lui Isus.

Este ceva ce poate fi relatat, nu-i așa?, era întrebarea Romei Downey, producătoare.

Roma Downey și Mark Burnett sunt producătorii. Aceștia aduc la viață paginile Bibliei pentru spectatori.

``Seria ``A.D. The Bible Continues`` prezintă povestea prezentată în Faptele Apostolilor ce îi captează pe oameni din punct de vedere emoțional. O astfel de poveste trebuie prezentată foarte bine. Aceasta este slujba noastră. Presupun că suntem experți în ce privește televiziunea``, spunea Mark Burnett, producător.

Aceasta ar fi o afirmație modestă, din moment ce Bernett este motorul din spatele unor emisiuni de succes, cum ar fi: ``Survivor``,``The Apprentrice``,``The Voice``, ``Shark Tank`` și mini-seriile ``The Bible``.

mc 562 serie 02``Când am filmat seriile ``The Bible`` în Maroc, ne-am fi dorit să avem mai mult de zece ore, ne-am fi dorit să avem sute de ore la dispoziţie deoarece povestea este atât de profundă și de bogată. Când eram acolo am decis că ne vom concentra mai mult pe cartea Faptelor Apostolilor``, mărturisea Roma Downey.

Această serie de 12 ore prezintă evenimentele primelor 12 capitole din Faptele Apostolilor, primele decenii după învierea lui Isus. Este o producție epică pe care Mark Burnett o descrie ca: ```Urzeala tronurilor` se întâlnește cu Biblia``.

``O perioadă foarte tumultuoasă. Acești apostoli și grupul de ucenici ar fi putut fi uciși în orice moment. Era o luptă pentru putere între romani, autoritățile Templului, fanatici... În mijlocul acestei lupte exista un grup de urmași ai lui Isus care propovăduiau Evanghelia. Aceștia puteau fi omorâți oricând``, spunea Mark Burnett.

A-L urma pe Isus nu era ceva obișnuit pe atunci. Vedem cum evenimente despre care vorbește Biblia și cărțile de istorie apar în titlurile de pe primele pagini ale ziarelor.

``Mare parte din poveste vorbește despre persecuția primilor ucenici. Cred că le este ușor oamenilor să spună că asta s-a întâmplat cu 2000 de ani în urmă. Dar se întâmplă și în zilele noastre. Trebuie să acționăm și să avem grijă unii de alții``, spunea Roma Downey.

mc 562 serie 03Pe lângă dorința de a prezenta realitatea persecuției primilor ucenici, acești doi soți, producători la Hollywood, ajută la salvarea, restaurarea și la eventuala întoarcere a miilor de creștini din Orientul Mijlociu, care au plecat de acasă din cauza persecuției din partea grupării SIIL. Cuplul a pornit campania ``Cradle Fund`` pentru a combate criza cu care se confruntă creștinii persecutați.

``Cu ajutorul acestei campanii, 72 000 de mii de creștini din Orientul Mijlociu au reușit să depășească perioada iernii. 500 000 de creștini au fugit din cauza persecuției. Vă puteți imagina cum este să fugi de acasă ca să nu fii omorât și apoi să fii nevoit să faci față unei ierni precum cea din Siria și Irak?``, era întrebarea lui Mark Burnett.

``Datorită succesului emisiunilor noastre, suntem în centrul atenției din când în când, dar noi suntem numai catalizatorul. Dumnezeu este autorul. Ne-am gândit că aceasta este o oportunitate să ne facem auziți când vine vorba de persecutarea creștinilor``, spunea Roma Downey.

mc 562 serie 05Această inițiativă va continua. Aceste serii epice televizate vor avea cel puțin 12 episoade.

``La televizor apar nenumărate serii importante, printre care și seriile ``The Bible`` iar acum și ``A.D.: The Bible Continues``. Sperăm că va continua pentru mai mulți ani. Nu ne-am gândit să ne rezumăm la un singur an. Ne așteptăm să primim aprecieri și să ne apucăm și de al doilea sezon``, spunea Mark Burnett.

Stire difuzata in Mapamond crestin 562 - aprilie 2015 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.