Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

FaithWire - o platforma de stiri crestine pentru tinerii din ziua de azi

In aceste zile, cei mai multi oameni cu varsta sub 40 de ani afla stirile de pe tablete, telefoane sau calculatoare. Intrebati-i doar cand au pornit ultima data televizorul pentru a se uita la stiri. S-ar putea sa spuna ca niciodata. Pentru a intampina aceasta cerere digitala in crestere, CBN lanseaza FaithWire in retelele de socializare. Caitlin Burke ne arata de ce crede ca va fi ceva revolutionar.

Generatia de azi vede viata si cauta sensuri printr-o varietate de platforme, care include felul cum afla stirile. Numiti-o o schimbare de perspectiva. FaithWire isi doreste sa ajunga la tineri acolo unde sunt si sa le arate ceea ce face Dumnezeu in lume.

Aceasta generatie revolutioneaza modul in care se spun povestile si modul in care lumea gandeste si actioneaza, iar FaithWire vrea sa faca parte din asta, nu doar turnand informatie cu palnia, ci incurajand la impartasirea experientei.

De la telefoane la tablete, relatarile oamenilor sunt pretutindeni. FaithWire va evidentia exemple ale inceputurilor slabe, dar si triumfuri, si speranta, prezentate de o echipa de diferiti contributori, inclusiv fosta Miss America Kirsten Haglund.

Buna, sunt Kirsten ! Sunt incantata sa lansez podcastul meu. Va fi pe faithwire.com. Asigurati-va ca aruncati o privire. Ne auzim in curand.

O alta relatare, Dumnezeu si Gotham, merge in New York pentru o poveste nespusa despre cresterea spirituala din acest oras. Are loc o noua miscare, intr-un loc unde te-ai astepta cel mai putin. O multime de oameni, tineri, vin la biserica, aici, in New York.

Pastorul Tim Keller spune ca numarul bisericilor cu invataturi bazate pe Evanghelie s-a dublat in ultimii cinci ani.

In anii 1990, doar o fractiune din locuitorii din New Yorkului mergeau la biserica. Pana in 2009, numarul a crescut la 3%. Astazi sunt sute de noi biserici care atrag mii de membri tineri.

Pentru mine, biserica obisnuia sa fie un loc unde trebuia sa fiu perfecta. Aceasta biserica imi permite insa sa imi accept imperfectiunile si sa stiu ca Dumnezeu ma iubeste. Mi-a schimbat perspectiva. Stiu ca pot gresi si, in acelasi timp, sa fiu iubita de Dumnezeu, idee pe care n-o aveam inainte.

Toate acestea sunt parte din misiunea FaithWire de a raspandi lumina si de a modela o generatie care refuza sa se lase ingradita.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 147 - octombrie 2016 - ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: cbn, tehnologie, stiri, faithwire

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.