Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Hillsong - despre trupa si noul lor film, Let Hope Rise

Ei spun ca sunt o adunatura de muzicieni, dar rezultatele lor spun cu totul altceva. Melodiile trupei Hillsong United au fost traduse in 60 de limbi diferite, iar trupa a vandut mai bine de 17 milioane de albume. Desi nu a fost scrisa povestea, evolutia trupei in topul cantaretilor este aratata pe ecran, in filmul Hillsong: Let Hope Rise.

Dylan Thomas: Ne-am propus sa scriem melodii pe care prietenii nostri sa le asculte cu placere. Am ascultat trupele preferate si am incercat sa compunem melodii relevante din punct de vedere cultural. Nu ne-am gandit sa scriem despre asta. Nu am planificat sa facem turul lumii si sa producem muzica non-stop. Am facut pas dupa pas, avand credinta in Dumnezeu.

Membru Hillsong: Obisnuia sa faca asta, dar nu mai face.

Desi nu a fost scrisa povestea, evolutia trupei in topul cantaretilor este aratata pe ecran, in filmul „Hillsong: Let Hope Rise”

Joel Houston: Nu este un film despre biserica, sau despre ce facem noi, cum scriem versurile, cum compunem sau despre slujirea noastra. Este despre cine e Dumnezeu. El iubeste oamenii simpli, iubeste pe toata lumea. El are un plan pentru fiecare in parte si toti suntem invitati in povestea Lui.

Povestea trupei Hillsong a atras atentia regizorului Michael John Warren, mintea din spatele filmului lui Jay-Z „Fade to Black” si al lui Nicki Minaj „My time now”. Michael nu este crestin.

Michael John Warren – regizor: Sunt pasionat de muzica. Iubesc muzica mai mult decat iubesc filmul.

Treci de la filme pentru Jay-Z si Nicki Minaj la Hillsong?

Michael John Warren – regizor: Da.

E un progres obisnuit?

Michael John Warren – regizor: Da. Filmele din industria muzicii sunt putin mai solicitante. Care este miza pentru un artist pop? Raspunsul este ca incearca sa ramana pe val, sa demonstreze ca e cel mai bun rapper, etc. Este multa drama la mijloc. Cu o artista precum Nicki, ai parte de multa drama. La Hillsong am vazut o poveste unica. Misiunea lor este ca-i conecteze pe oameni cu cerul. Ca povestitor, mi-am dat seama ca e o poveste unica.

Desi melodiile lor sunt cantate in fiecare saptamana de aproximativ 50 000 de credinciosi, membrii trupei sunt inca surprinsi de interesul celor de la Hollywood.

Cand s-a pus problema unui film despre trupa Hillsong, v-ati intrebat de ce sa faceti un astfel de film. Acum ca il aveti, ce parere aveti?

JD: Ma intreb daca vrea cineva sa-l vada.

Jad Gillies: Imi place faptul ca mesajul si scopul acestui film, adica sa-i incurajam pe oameni, se desfasoara pe tot parcursul filmului. Cred ca filmul are un mesaj de speranta.

Acel mesaj inaltator rasuna si in povestea cantaretei Taya Smith, despre cum a ajuns in trupa.

Taya, am fost surprins sa vad in film ca ai ajuns in Sydney cu 200 de dolari in portofel si i-ai spus Domnului sa te foloseasca.

Taya Smith: Da. A fost un pas in credinta. Tocmai ce ma mutasem de acasa si mi s-a parut momentul oportun, desi, cum ai spus si tu, aveam doar 200 de dolari in portofel. Am avut incredere in Dumnezeu si a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut. Dumnezeu a potrivit lucrurile.

Povestea de succes a trupei o repeta pe cea a bisericii Hillsong.

Brian Houston – pastor biserica Hillsong: Cand am infiintat biserica, la periferia orasului Sydney din Australia, ne-am gandit ca oamenii se vor intoarce si saptamana viitoare. Mereu am fost un visator, dar povestea trupei este una impresionanta.

O poveste care ne indreapta atentia spre cer. Aceasta este ideea principala a filmului.

Bobbie Houston: Cred ca atunci cand oamenii pasesc intr-o asemenea atmosfera si simt prezenta lui Dumnezeu, realizeaza ca sunt mult mai multe in lumea aceasta, decat credeau ei.

Te-a schimbat, in vreun fel, realizarea acestui film?

Michael John Warren – regizor: Bineinteles! Am devenit o persoana mai buna datorita prezentei acestor oameni. Toti prietenii mei ne-crestini ma intreaba daca m-am pocait. Le spun ca nu, dar sunt o persoana schimbata. Acum am un model de cum sa-i tratez pe oameni si cum sa-mi arat dragostea.

Cert este ca samanţa a fost plantata.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 637 - 2 octombrie 2016. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: hillsong, trupa, muzica, inchinare

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.