Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Construirea unui perete-monument al rugaciunii in Regatul Unit

Anul trecut, Richard Gamble a lucrat cu un grup de experti pentru a indeplini viziunea de la Dumnezeu, cea de a construi pe autostrada un perete al rugaciunii ascultate. Un partener cheie este CBN Europe, care a realizat acest material video prin care spune povestea care l-a inspirat pe Gamble sa se apuce de aceasta aventura imensa a credintei.

Aceasta viziune a fost unica. Zidul va fi o bucata de arhitectura unica care va deveni o emblema nationala. Va demonstra lumii ca Isus raspunde rugaciunilor.

Richard Gamble: Dumnezeu mi-a dat o viziune acum vreo 13 ani, pentru un zid al rugaciunii ascultate. Am simtit ca mi-a spus sa duc o cruce in Leicestershire. Stiu ca suna putin diferit. Insa L-am ascultat pentru ca am vrut ca oamenii sa se gandeasca la Isus in timpul Pastelui. In jur de 250.000 de oameni au vazut asta. In timp ce am mers, am simtit ca Dumnezeu a lucrat. L-am intrebat ce vrea sa fac in continuare.

Mi-a dat aceasta idee de a construi un zid dintr-un milion de caramizi, fiecare caramida reprezentand o rugaciune ascultata.

In aceasta saptamana s-a apropiat de realizarea acestui vis, cand in cadrul unei receptii in parlament a fost dezvaluita lista cu cele cinci proiecte.

Au fost acceptate 134 inscrieri din 24 de tari. Numarul lor a fost redus la patru si a fost anuntat castigatorul publicului. Gazda receptiei a fost parlamentarul Stephen Timms, membru al juriului si presedintele grupului de parlamentari pentru credinta si societate.

Stephen Timms: Nadajduiesc ca va avea un loc sigur in constiinta nationala din Marea Britanie, ca in trecut, in cazul marilor biserici si catedrale.

Peste 100 de lideri si politicieni importanti care au participat la receptie, au fost entuziasmati cu privire la un astfel de monument crestin in Regatul Unit.

Daniel Adewale King: Sunt coplesit de faptul ca cineva a avut o astfel de viziune.

Baronesa Sal Brinton: Ca natiune, suntem prea timizi sa ne afisam credinta intr-un loc public. In calitate de politician, sunt de parere ca trebuie sa spunem ca rugaciunea este importanta pentru crestini.

Richard Anniss: Cand am auzit pentru prima data viziunea, m-a entuziasmat intrunirea crestinilor din intreaga lume care ridica un monument, o marturie pentru natiunea noastra.

Cum crede Gamble ca acest monument va influenta generatiile urmatoare in aceasta tara?

Richard Gamble: Este vorba de un monument care va rezista timp de 100, poate 200 de ani. Milioane de oameni vor fi influentati. Cred ca este o mare oportunitate pentru aceasta generatie sa impartaseasca cum a lucrat Isus in viata lor. Va ramane ca mostenire pentru generatiile urmatoare.

Se spera ca fiecare caramida a acestui zid sa actioneze ca un factor catalizator, care sa intoarca aceasta natiune la puterea rugaciunilor raspunse. Cu alte cuvinte, daca il va construi, oamenii vor veni la Dumnezeu.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 658 - 26 februarie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: cbn, rugaciune, mijlocire, marea britanie, perete, richard gamble

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.