Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Un crestin din Colorado angajeaza refugiati din Burma

Compania L&R Pallet confectioneaza un produs simplu, dar cu un scop foarte important. Acesti paleti transporta bunurile pe care le folosim zilnic. Insa servesc pentru un scop si mai nobil pentru proprietarul de a doua generatie, James Ruder.

James Ruder: Avem o mare cifra de afaceri. Ani la rand am avut o cifra de afaceri de 300-400%. Asta inseamna sa angajezi 6-10 oameni pe saptamana pentru a avea angajati. La un moment dat am avut impresia ca nu vom putea extinde afacerea din punct de vedere al personalului. Nu am vazut o posibilitate pentru expansiune si pentru a-mi asuma responsabilitati in plus, pentru ca ne-a fost greu sa aducem oameni noi. In acelasi timp, Dumnezeu a lucrat in viata mea si am inceput sa privesc comunitatea de refugiati ca o sursa de angajati.

De la stagnare s-a ajuns la o afacere prospera si vibranta care a inceput cu sapte refugiati din Burma si s-a ajuns in prezent la 81 si ei sunt angajati multumitori si loiali. Cred ca pot spune ca aceasta companie de paleti are un scop nou, angajatii sai.

James Ruder: Faptul ca am investit in oameni a dat rezultate in domeniul culturii, al profitului. La un moment dat, am simtit ca Dumnezeu m-a sarutat pe frunte fiind copilul lui si mi-a spus ca toate astea nu au fost o coincidenta. M-a atins si a avut un plan pentru mine. A fost palpitant sa vad cum a evoluat relatia mea cu El.

Compania L&R Pallet a evoluat. Aceasta companie a sperantei e plina de barbati si femei increzatori care, in caz contrar, ar trai in saracie.

Muncitor din Burma: Lucrez aici de un an. Ma gandesc la oportunitatile de aici. Seful ne-a dat oportunitatea, celor care am venit din Burma, sa traim aici. Imi place foarte mult aici. Salariul e bun, slujba este buna, iar el este un sef bun.

James Ruder: Cateodata, proprietarii de afaceri se asteapta de la angajati sa isi lase problemele acasa, sa munceasca din greu si sa plece. Si eu am fost la fel. Acum incurajam oamenii sa vorbeasca despre problemele lor, sa ne vorbeasca despre eventualele nelamuriri. Aducem oameni care dau cu imprumut, si ii ajutam sa inteleaga ce este un credit. Ii ajutam sa isi cumpere case aici in Colorado. Mergem si facem deratizare in casele lor pentru ca ele se afla in zone sarace unde sunt tot feluri de insecte. Acestea sunt oportunitati de slujire pentru noi.

Muncitor din Burma: El are grija de noi, din tabara de refugiati, de aceea il iubim. Cred ca voi lucra aici timp de vreo 30 de ani sau poate mai mult.

James Ruder: Am inceput sa ma rog la proprietarul acestei companii, Domnul, sa imi aduca oamenii pe care El vrea sa lucreze aici, pe cine vrea ca sa aiba un refugiu. Ma simt binecuvantat cu acesti oameni din Burma care au venit sa lucreze la aceasta companie. Cand ies din birou, pot influenta familii si pot schimba vieti.

Tatal lui Ruder a pornit aceasta afacere in 1974. Nu a stiut ca va deveni un refugiu care va produce mai mult decat paleti, adica oameni cu speranta.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 663 - 2 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: imigranti, refugiati, sua, burma

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.