Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Urmarile interdictiei de calatorie a lui Trump

Thin, sotul ei si cei cinci copii ai lor au trecut ani la rand prin toate procedurile necesare pentru a veni in SUA. Hemograme, identificarea amprentelor si verificarea cazierului. In timp ce acesti crestini asteapta in acest centru de refugiati din Malaezia si asteapta sa fie contactati de Ambasada SUA, Thin citeste cea mai apreciata posesiune, Biblia ei. Ea si familia ei viseaza la o viata in America insa acum, sansele lor sunt slabe.

Thin: America este patria noastra in ce priveste religia. SUA au trimis misionari in tara noastra si ne-au invatat sa fim crestini. Acum trebuie sa fugim. Vrem doar sa fim in siguranta. Sa mergem in America este, pentru noi, la fel ca pentru un copil care merge la parinti. E un loc sigur.

Interdictia de calatorie a lui Trump inseamna 60 000 de vize in minus pentru refugiati. Unul dintre grupurile afectate de interdictie sunt crestinii din Myanmar care au fugit de persecutie din patria lor budista.

Thin: In Myanmar nu mai suntem in siguranta. Ei ucid oameni si ii trimit la inchisoare din cauza religiei lor. Ne interzic sa ne rugam. Soldatii vin in casele noastre sa opreasca serviciile de rugaciune. Nu suntem in siguranta in Myanmar si nu ne putem intoarce acolo.

Thin si familia ei continua sa studieze engleza si nadajduiesc ca rugaciunea lor de a trai in America, va fi ascultata.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 663 - 2 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: imigranti, refugiati, trump, Myanmar

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.