Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

O carte de rugaciuni pentru presedintele Donald Trump

Veronica Karaman practica golful la nivel profesionist si e antrenor de performanta, dar este si o razboinica in rugaciune. Ea a simtit ca Dumnezeu a chemat-o sa se roage pentru candidatul la presedintie, Donald Trump.

Veronica Karaman: Trump a coborat si si-a anuntat candidatura la presedintie. Dumnezeu mi-a spus sa ma rog pentru Trump. Nu sunt implicata in politica, dar am acceptat chemarea.

Absolventa Universitatii Regent a notat acele rugaciuni care au umplut 120 de pagini pe care le-a trimis lui Trump. Apoi, Dumnezeu i-a dat o chemare mai intensa.

Veronica Karaman: Am auzit acest mesaj: Rugaciuni pentru presedinte. M-am gandit ca ar fi o manifestare minunata si un dar minunat sa fac o colectie de rugaciuni de la oamenii de pretutindeni care s-au rugat pentru el.

Ea s-a conectat la o audienta globala prin Webinar.

Veronica Karaman: Rugaciunile au inceput sa vina din intreaga lume.

Rezultatul este: Payers for the President, care poate fi gasit la prayersforthepresident.org. Conform lui Karaman cititorii au spus ca au plans cand cuvintele le-au atins inima.

Veronica Karaman: Cand Dumnezeu te cheama la rugaciune, El Isi pune inima Sa in inimile voastre. Nu poti sa citesti cartea fara sa plangi si sa vezi cat de mult il iubeste Dumnezeu pe acest om si pe oamenii din intreaga lume.

Veronica este convinsa ca multi nu inteleg ca unitatea in rugaciune poate schimba lumea.

Veronica Karaman: Oamenii nu inteleg puterea rugaciunii. Daca ne intrunim si ne rugam impreuna, Dumnezeu ne va auzi rugaciunile. Avem mai multa putere decat credem.

Ea ne-a impartasit cateva dintre rugaciunile ei preferate din carte.

Veronca Karaman: „Asa cum El ti-a permis sa devii un Rege, te binecuvantez sa Ii permiti sa domneasca in inima ta pentru ca Regele din ceruri sa poata domni prin tine pe pamant.” „Il eliberam pe presedintele Trump de toate responsabilitatile predecesorilor sai si de capcanele functiei si de radacinile adanci ale functiei care sunt alimentate din alte locuri si nu prin slava lui Dumnezeu.” „Ma rog ca vei forma in el caracterul unui presedinte facut dupa imaginea Fiului Tau, Isus Hristos.”

Cartea lui Veronica va ajunge la multi oameni.

Astfel, 10.000 de oameni ar putea spune aceeasi rugaciune, in aceeasi zi pentru presedintele Trump.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 664 - 9 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: rugaciune, sua, trump

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.