Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Stiri crestine - Mapamond crestin 667 - 30 aprilie 2017

1. Testarea Invierii. Importanta invierii pentru credinta crestina; 2. O biserica a imigrantilor; 3. Raspandirea crestinismului in Azerbaidjan; 4. Interviu cu Bob Goff, autor, scriitor si un incurajator profesionist; 5, Conferinta Referendum pentru casatorie si familie a Coalitiei pentru familie - Parlament

Stiri crestine - Mapamond crestin 667 - 30 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: imigranti, mapamond crestin, bob goff, azerbaidjan,, inviere, referendum, coalitia pentru familie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.