Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Raspandirea Evangheliei in Taiwan cu ajutorul tehnologiei

GOOD TV in Taiwan urmeaza sa devina o televiziune mai mare. Multi ani, organizatiile de media crestina din Taiwan s-au rugat pentru modalitati mai eficiente pentru a raspandi Evanghelia lui Isus Hristos in Taiwan. Recent, o companie media numita GOOD TV a dezvoltat modalitati creative sa isi raspandeasca lucrarea si sa impartaseasca adevarul cu utilizatorii tehnologiei. La o gala recenta, directorul si fondatorul GOOD TV, Tony Tseng a explicat modul in care Dumnezeu a binecuvantat lucrarea sa intr-o masura care intrece orice imaginatie.

Tony Tseng: Cand am fondat aceasta lucrare, echipamentul pe care l-am avut nu era suficient. Nu am avut destui oameni si resurse. Totusi, am continuat sa slujim prin aceasta lucrare. In cele din urma, Dumnezeu ne-a ajutat sa ajungem mai departe decat ne-am fi imaginat vreodata.

In 2016, aplicatia GOOD TV a fost descarcata de peste 47.000 de ori. 6.500 de oameni au vizitat in mod regulat canalul lor pe YouTube. Pagina lor de Facebook a ajuns sa aiba 70.000 de abonati. Partenerul lucrarii GOOD TV, David Pawson a fost multumit ca prin intermediul tehnologiei de varf se evanghelizeaza o generatie mai tanara de taiwanezi.

David Pawson: Prin aplicatia GOOD TV, emisiunile mele pot fi urmarite de catre generatia mai tanara, oricand si oriunde. Aceasta tehnologie este o surpriza pentru mine si pentru GOOD TV.

Uimit de lucrarea lui Dumnezeu, Tseng Ii multumeste doar lui Dumnezeu.

Tony Tseng: Tata, esti puternic. Venim in fata Ta cu umilinta sa Iti multumim si sa Te slavim. Doar cu ajutorul Tau, GOOD TV a ajuns asa de departe. La Tine toate lucrurile sunt cu putinţa.

Prin rugaciune si munca asidua, in prezent GOOD TV a implementat o platforma de varf ca sa se conecteze cu audienta sa in 2017. Telespectatorii pot urmari emisiunile crestine la televizor, dar si pe iPad si iPhone. Continutul este mereu nou. Liderii bisericilor locale trimit binecuvantarile si sustinerea lor pentru succesul retelei.

Kou Shao En: Trebuie sa ne alaturam echipei GOOD TV sa raspandim Cuvantul lui Isus. A Lui este toata slava.

Aceasta este o cotitura pentru media crestina in Taiwan. Pe langa rugaciune, fiecare angajat de la GOOD TV va continua sa Il slujeasca pe Domnul prin asigurarea unui continut biblic sporit. Astfel, ei spera ca tot mai multi taiwanezi vor ajunge sa Il cunoasca pe Hristos.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 668 - 7 mai 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: tehnologie, evanghelizare, social media, aplicatia, media digitala, taiwan, good tv, site, media crestina

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.