Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Expozitie la Hong Kong promovarea Cuvantului lui Dumnezeu

Aceasta este o copie a presei lui Gutenberg, prima presa tipografica care a tiparit prima carte din Europa, Biblia. Rustin Maisel face copii ale presei lui Gutenberg de mai bine de 20 de ani.

Rustin Maisel: Tiparirea a permis ca Biblia sa fie distribuita in intreaga lume. Am avut posibilitatea sa vizitez scoli care, sub niciun fel, nu ar fi permis Biblii in scoala. Din acest motiv construiesc prese si am si pastrat una, pentru ca Bibliile mele sa ajunga in scolile de stat.

Presa lui Gutenberg se afla printre cele 75 obiecte expuse in Biserica Saint Andrew din Honk Kong. Printre obiectele expuse se afla si artifacte rare, suluri antice si manuscrise care povestesc istoria Bibliei si modul in care a fost conservata de-a lungul istoriei.

Scott Carol: Oamenilor trebuie sa li se confirme ca Biblia spune adevarul si ca este de incredere. Trebuie sa fie inspirati de povestea conservarii Bibliei. Adesea, oamenii si-au sacrificat viata pentru a pastra Cuvantul. Aceasta poveste inspira si genereaza incredere in Biblie. In cele din urma, speram ca oamenii sa ajunga sa aiba o relatie mai profunda cu Domnul prin citirea Bibliei. Pana si ateii ajung sa tina cont de aceasta dovada minunata a crestinismului.

Expozitia Inspired a dat Bisericii din Hong Kong o unealta deosebita pe care o pot folosi sa dovedeasca oamenilor de aici ca Biblia este autentica, si ca doar Cuvantul lui Dumnezeu poate oferi speranta, mai ales in vremuri de nesiguranta politica.

Victoria Kwock: Au loc schimbari pe plan politic. Oamenii pot afla prin intermediul acestei expozitii ca Evanghelia nu poate fi distrusa, si ca este de incredere si ca putem avea incredere in istoria noastra, ca ne putem incredinta viitorul in mana lui Dumnezeu.

John Snelgrove: Oamenii din Hong Kong vor beneficia de aceasta expozitie, daca noi, crestinii, venim, vedem expozitia si ducem mesajul expozitiei pe strazile din Hong Kong. Vor vedea ca avem o credinta autentica.

Dumnezeu lucreaza prin Expozitia Inspired pentru a promova Cuvantul Sau in diferite parti ale lumii. Urmatoarea oprire este Sankt Petersburg si Moscova, in cadrul aniversarii a 500 de ani de la Reforma.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 668 - 7 mai 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: china, biblia, asia, gutenberg, hong kong, expozitie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.