Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Summit ce priveste persecutia crestinilor, la Washington DC

Unii spun că Biserica e mai persecutată în aceste vremuri decât în orice altă perioadă din istoria modernă. De aceea, evanghelistul Franklin Graham a organizat World Summit in Defense of Persecuted Christians, la Washington D.C.

Peste 200 de milioane de creștini din aproximativ 50 de țări au parte de persecuție ridicată, foarte ridicată sau chiar extremă. Lunar, peste 300 de creștini sunt uciși pentru credința lor. Creștinii persecutați se simt adesea izolați și singuri. Franklin Graham a organizat acest summit pentru a le reaminti că Biserica stă în solidaritate cu ei și pregătește soluții pentru a combate persecuția.

Prezența vicepreședintelui SUA arată că aceste atacuri sunt în vizorul celor din conducere.

În smerenie stau astăzi aici, înaintea bravilor oameni care sunt cu noi care au stat tare pentru credința în Hristos și care au suferit persecuții în toată lumea.

Întrucât înregistrările video le-ar putea cauza probleme în țările de proveniență, cei care au parte de persecuție au preferat să-și spună povestea în spatele ușilor închise.

Graham a avertizat că și credincioșii din SUA încep să aibă parte de discriminare, cum ar fi atacurile homosexualilor asupra firmelor creștine.

Am văzut firme închise sau luate ca țintă și atacate, după care activiștii homosexuali apelează la judecătorii liberali din statele care le oferă susținere. Antreprenorilor creștini le este teamă că vor fi atacați.

Pence i-a asigurat pe creștinii persecutați că SUA nu-i vor uita.

Poporul american se roagă pentru voi, familia mea se roagă pentru voi, precum și președintele SUA. Apreciez că președintele Trump și-a ținut cuvântul. Cred că va acționa nu doar în privința libertății religioase, ci și în lupta contra SIIL-ului și în a-i învinge pe dușmanii crucii.

Franklin Graham speră ca liderii să se întoarcă acasă încurajați, gata de a rămâne credincioși Evangheliei, indiferent ce ar veni asupra lor.

 Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 179 - 20 mai 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: persecutie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.