Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Sute de mii de oameni s-au adunat în Kiev pentru a se închina lui Isus

Străzile din Kiev s-au umplut cu cântece de laudă și mulțumiri. Aproximativ 200.000 de creștini evanghelici s-au adunat în capitala Ucrainei cu scopul de a sărbători cea de-a 500-a aniversare a reformei protestante.

„Multe persoane au venit din alte părți ale Ucrainei pentru a participa la această sărbătoare. Oamenii i-au mulțumit lui Dumnezeu pentru libertatea de a se închina, pentru libertatea de a predica Evanghelia în țara lor și pentru a sărbători credincioșia lui Dumnezeu", a declarat Serghei Rakhuba pentru Misiunea Network News.

Reuniunea a avut loc după ce președintele ucrainean Petro Poroșenko a recunoscut aniversarea reformei.

„A fost emoționant să văd atât de mulți tineri plini de bucurie și de pasiune care se închină lui Isus în capitala lor, Kiev. În exact același loc, acum câțiva ani, ei au ieșit să protesteze și să lupte pentru libertatea lor. De asemenea, acest loc este locul în care cu mulți ani în urmă, oamenii au fost forțați de către comuniști să mărească comunismul, socialismul și ateismul.”

Rakhuba crede că tinerii sunt cheia răspândirii protestantismului în Ucraina.

„Misiunea Eurasia lucrează împreună cu noua generație, cei care iau inițiativa, cei care stau în spărtura dintre generații și duc Evanghelia în comunitățile lor” a mai spus.

Tinerii pot răspândi Evanghelia în întreaga lume, nu doar în Ucraina.

„Tocmai am vorbit cu un grup de tineri care au venit la această sărbătoare direct din turul lor de evanghelizare în China și Mongolia. Datorită teberelor de vară organizate de ei, Evanghelia a ajuns la mii de tineri din acea parte a lumii. Ei au mers acolo călăuziți de Duhul Sfânt, iar roadele se văd.”

„Ucraina se află încă în plin război. Estul Ucrainei și alte teritorii sunt ocupate de separatiști ruși sau pro-ruși. Crimeea a fost anexată de către Rusia. Deci da, Ucraina se află în momentul de față într-o luptă politică și economică. Totuși, oamenii Îi cer lui Dumnezeu să intervină și să binecuvinteze țara lor.” spune Rakhuba.

Sursă: CBN News

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.