Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Venezuela: Biserica face apel la ridicarea unor altare de rugăciune pentru țară

Foto: GNA News

În contextul crizei politice prelungite prin care trece Venezuela în ultima perioadă, Biserica venezueleană cheamă creștinii să ridice altare de rugăciune în public pentru a mijloci pentru națiune.

Organizația Marșul pentru Isus și alte lucrări creștine colaborează pentru a organiza întâlniri de rugăciune la începutul fiecărei săptămâni, în piața centrală a capitalei Venezuelei, Plaza Venezuela.

venezuela harta caracas

venezuela luis blanco

Iată ce declara pastorul Luis Blanco: „Suntem adunați la această întâlnire de rugăciune și adorare pentru Domnul. Și este foarte important acest lucru. În primul rând pentru că situația prin care trecem ca țară, iar în al doilea rând, pentru că acest altar de rugăciune permite Koinonia, ne permite să fim împreună, să împărtășim aceasta experiență. Și este și o provocare spirituală pe care o transmitem, arătând public credința noastră în Isus Hristos”

Locația geografică a acestei piațete este considerată simbolică, întrucât indică punctul de mijloc între estul și vestul capitalei, Caracas.

Aceste altare de rugăciune publice au început acum 3 luni, având o participare în medie de 100 de persoane. Pentru 3 ore în fiecare luni, în ploaie sau pe vreme bună, credincioșii din diverse congregații au ales să se închine lui Dumnezeu public și să se roage pentru țara lor.

Organizatorii doresc ca și autoritățile să fie parte din această mișcare, o mișcare ce nu cere reguli formale pentru a se întâmpla, ci unde creștinii, călăuziți de Dumnezeu, se adună împreună cu frații lor și se roagă public pentru Venezuela.

venezuela rugaciune impreuna

venezuela rugaciune impreuna2

Sursa: Fundación H2D Venezuela / Global News Alliance

Etichete: rugaciune, mijlocire, unitate

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.