Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Buenos Aires: 31 octombrie – Ziua Bisericilor Evanghelice

Inițiativa „a fost susținută de toate grupurile politice”. „Este o decizie corectă”, a spus deputatul Marcelo Daletto.

Deputatul partidului provincial argentinian „Cambiemos”, Marcelo Daletto, a salutat aprobarea în Senat a proiectului de lege care declară ziua de 31 octombrie  „Ziua Bisericilor Evanghelice” din Buenos Aires, în fiecare an.

„Ca nepot al unui pastor evanghelic, sunt mândru că am promovat acest proiect cerut de bisericile evanghelice. Proiectul fost susținut de toate grupurile politice și a fost realizat împreună cu guvernul”, a subliniat Daletto.

Reprezentantul argentinian a spus că „toate religiile au zile oficiale, dar acest lucru nu s-a întâmplat în cazul evanghelicilor, așa că este corect să o aibă și ei”. „Conform libertății religioase care caracterizează provincia și națiunea noastră, suntem plini de bucurie că comunitatea evanghelică are acum ziua ei pentru că reprezintă un procent important din populația argentineană”, a concluzionat el.

Sursă: Evangelical Focus

Etichete: buenos aires, argentina, crestini evanghelici, zi nationala

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.