Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Vindecări divine prezentate la Conferința Medicală Creștină, în Rusia

Aflată la a 14-a ediție, Conferința Internațională Medicală Creștină a avut loc în orașul istoric Sankt Petersburg și a fost organizat de Rețeaua Medicilor Creștini.

Comunicat de presă al Rețelei Medicilor Creștini:

23 octombrie 2017

Medici creștini din întreaga lume s-au întâlnit, au prezentat și au împărtășit diferite cazuri de vindecare care au avut loc prin puterea lui Dumnezeu la Conferința WCDN. Evenimentula avut loc în orașul istoric Sankt Petersburg din Rusia, care este o țară predominant ortodoxă.

Acest lucru are o importanță deosebită în ceea ce privește legile antiteroriste ale Rusiei, care interzice creștinilor să evanghelizeze înafara bisericilor lor. De exemplu, legea Yarovaya restrânge practicile minorităților religioase, cum ar fi evanghelizarea sau importul de literatură religioasă străină. Guvernul rus acordă prioritate Bisericii Ortodoxe Ruse.

Cea de-a 14-a Conferință Internațională Medicală Creștină a avut loc în zilele de 20 și 21 octombrie și a fost găzduită de WCDN (World Christian Doctors Network). Au participat aproximativ 500 medici din 13 țări, printre care Rusia, Coreea, Israel, Italia, Olanda, Spania și Belarus.

La această conferință unică au fost prezentate șase cazuri de vindecare divină și a avut loc patru prelegeri speciale: „Dumnezeu vindecătorul”, susținută de dr. Gilbert Chae din Coreea, președintele WCDN; „Muan- apa dulce” prezentată de Dr. David Eu din Singapore; „Cer” - Dr. Vitaliy Fishberg din SUA și DVD-ul „Marele Potop al lui Noe”.

Prin aceste patru prelegeri, mulți participanți au înșeles cauza principală a bolilor, dovada autenticității potopului din timpul lui Noe - prin prezentarea DVD-ului și „Maun – apa dulce” a umplut de speranță publicul prin asigurarea existenței cerului.

Cele șase cazuri de vindecare divină care au fost prezentate au vorbit despre vindecarea artritei, apendicitei acute, tuberculozei pulmonare, fracturile complexe și vindecare orbirii și a strabismului.
Cazul de vindecare de orbire a uimit mulți medici, pentru că același miracol l-a făcut și Domnul Isus.

„Prezentările medicilor coreeni au fost foarte inspirate”, a spus dr. Andre Gasiorowski, președintele „Coaliției Helipng Hand” și unul dintre organizatorii conferinței 2018 WCDN din Polonia. El a mai spus că va face tot ce-i va sta în putință pentru ca conferința următoare să aibă același succes sau chiar mai mare ca cea din 2017.

World Christian Doctors Network - http://www.wcdn.org - are sediul central în Seul, Coreea, și a fost înfiinșată cu scopul de a atesta puterea spirituală a vindecării divine prin date medicale. Prin intermediul WCDN, mulți medici creștini din întreaga lume împărtășesc în mod activ opiniile lor și își îndeplinesc misiunile printr-o colaborare entuziastă. Această conferință a început în Seul, Coreea în 2004 și de atunci s-a desfășurat în multe țări în fiecare an.

Cea de-a 15-a Conferință Internațională Medicală Creștină va avea loc în Polonia și va fi din nou găzduită de WCDN.

Sursă: Assist News Service

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: rusia, conferinta, coreea, vindecare, medicina, conferinat medicala crestina, asociatia medicilor crestini, vindecare divina

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.