Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Irakienii au preluat controlul asupra orașului kurd Kirkuk

Hezbollah a lăudat înfrângerea trupelor kurde în orașul Kirkuk din nordul Irakului, numind-o „o victorie asupra administrației Trump și a Israelului”, a informat Postul Ierusalim luni.

Trupele irakiene, sprijinite de iranieni, au preluat controlul asupra orașului și a provinciilor învecinate din teritoriul kurd Peshmerga, în timp ce administrația Trump a monitorizat situația.

„Victoria noastră în Kirkuk este o victorie asupra Statelor Unite și a Israelului și un răspuns la amenințările lui Trump față de Iran”, a citat Sheikh Nabil Qaouk, șeful adjunct al Hezbollah din sudul Libanului.

„Câștigurile calitative și strategice obținute de Irak în Kirkuk reprezintă o nouă realizare pentru axa de rezistență și o nouă înfrângere pentru Trump, SUA, Israel și alții din regiune”, a declarat Qaouk, potrivit raportului.

Într-o analiză intitulată „Săptămâna foarte bună a Iranului", autorul și expertul în Orientul Mijlociu, Caroline Glick, a explicat în detaliu implicațiile înfrângerii forțelor kurde în Kirkuk:

„Trebuie să-l înmânați iranienilor, care nu se joacă în jurul lor, la doar câteva ore după ce președintele Donald Trump și-a prezentat conturul unei noi politici americane față de Iran, înalți oficiali iranieni au fost la fața locului în Irak și Siria umilind Statele Unite, dar schimbând echilibrul strategic în favoarea Iranului”, a scris Glick.

Guvernul iranian este sprijinit de Bagdad. Aceștia au înlăturat speranțele kurzilor pentru independență.

Conducătorii Hezbollah s-au bucurat de preluarea teritoriului, deoarece întăresc perspectivele unei rute fără obstacole de la Teheran până la Marea Mediterană.

Sursă: CBN News

 

Etichete: israel, hezbollah, irak, sua, trump

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.