Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Atac armat în SUA: 26 de morți și peste 20 de răniți

NBC News

Un tânăr înarmat cu o puşcă semi-automată a deschis focul în First Baptist Church din Sutherland Springs, Texas, ucigând 26 de persoane. Cel puțin alte 20 de persoane au fost rănite.

Șeriful Joe Tackitt a confirmat că există „numeroase victime și decese” după atacul din Sutherland Springs, o comunitate care se află la aproximativ 64 de km de San Antonio.

Oficialul poliției, Albert Gamez Jr., a confirmat pentru CBS News Sunday numărul victimelor:„Nu există prea multe detalii despre incident încă, dar ceea ce se știe cu siguranță este că sunt 27 de decedați și peste 20 de răniți. De asemenea, bărbatul care a deschis focul este mort.”

Fiica de 14 ani a pastorului bisericii, Annabelle, un copil de 5 ani și o femeie însărcinată, se numără printre persoanele ucise.

Președintele Donald Trump se află la Tokyo, însă a transmis un mesaj de solidaritate pe rețelele de socializare: „Fie ca Dumnezeu să fie cu oamenii din Sutherland Springs, Texas. FBI-ul și organele de poliție sunt la fața locului. Eu monitorizez situația din Japonia", a scris președintele pe Twitter.

Bărbatul suspectat a fost identificat ca Devin Patrick Kelley, de 26 de ani, din New Braunfels, Texas. Kelley a servit în Forțele Aeriene din SUA în perioada 2010-2014 dar presa locală relatează că acesta a fost eliberat fără onoruri și condamnat de o curte marțială în mai 2014.

Potrivit autorităților, bărbatul a ucis 26 de persoane bărbatul a intrat în biserică în jurul orei 11:30 și a deschis focul, înainte ca un localnic să îl împuște. Kelley a scăpat din mână arma semiautomată și a fugit cu mașina. La scurt timp, a făcut accident și a fost găsit mort în mașină, alături de un întreg arsenal de arme. Nu este clar deocamdată dacă Kelley a murit din cauza împușcăturii, dacă s-a sinucis sau dacă accidentul i-a fost fatal.

Reporterul KSAT Max Massey, care se află la fața locului, a spus că aproximativ 50 de persoane participă la slujbele de duminică a bisericii First Baptist Church. Serviciul începe la ora 11 AM. 

„Rugăciunile noastre se ridică pentru toși cei afectați în acest atac”, a declarat membrul guverului Texas Greg Abbott duminică după-amiază. „Mulțumim organelor de justiție care au intervenit cât s-a puptut de repede”.

Potrivit lui Massey, oamenii s-au adunat în clădirea comunității Sutherland Springs, sperând să afle despre soarta membrilor familiilor lor.

Împușcăturile din biserica din Sutherland Springs a avut loc la doar câteva luni după ce un alt bărbat a ucis o femeie și a rănit alte șase persoane într-un atac similar într-o biserică din Tennessee la sfârșitul lunii septembrie.

Etichete: sua, trump, atac, atac armat, texas

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.