Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

De ce tot mai mulți musulmani se întorc la Isus?

Pixabay

Situația actuală a lumii indică că sfârșitul este aproape. Pentru mine este foarte clar că islamul este pe cale să sufere pierderi serioase. Acesta pierde teren pe măsură ce ne apropiem de venirea Domnului.

Iată 6 motive pentru care eu cred că islamul se va diminua și va pierde încetul cu încetul tot mai mult influența pe măsură ce ne apropiem de venirea lui Isus:

  1. Primul motiv sunt profețiile împotriva Elamului– Elamul este situat în partea de sud-vest a Iranului de astăzi și este locul reactorului nuclear de la Bushehr (Ieremia 49)
  2. Pierderile siriene din timpul distrugerii Damascului (Isaia 17)
  3. Distrugerea organizațiilor teroriste (Psalm 83)
  4. Pierderile islamice majore din timpul invaziei profețite în Ezechiel 38-39
  5. Apariția dezastrului de la râul Eufrat, profețit în Apocalipsa, în care milioane de oameni vor muri. Râul Eufrat trece prin patru națiuni islamice: Turcia (oficial nu este o țară musulmană, însă 98,6% din populație este musulmană), Siria, Irak și Iran (Apocalipsa 9:14; 16:12)
  6. Islamul este total incompatibil cu credința viitorului lider al lumii (2 Tes 2:4)

În ciuda a ceea ce se întâmplă în națiunile islamice, Dumnezeu iubește poporul arab cu gelozie. Ar fi putut să-l lase pe Ismael să moară când era băiețel. În schimb, Dumnezeu i-a promis că îl va binecuvânta și că din el se va ridica o mare națiune (Geneza 17:20). La urma urmei, Avraam este atât tatăl lui Ismael cât și al lui Isaac.

Religia islamică a orbit mulți arabi față de dragostea uimitoare a lui Dumnezeu. Islamul învață că Dumnezeu nu poate avea fii. Astfel, în gândirea lor este înrădăcinată ideea că Isus nu are cum să fie Fiul lui Dumnezeu. Acest lucru îi împiedică să primească toate beneficiile copiilor lui Avraam.

Situația începe însă să se schimbe. Tot mai mulți musulmani îl acceptă pe Isus Hristos în Arabia Saudită, Iran și Siria, împreună cu un număr mare de refugiați care fug de ISIS. Musulmanii dezamăgiți de Allah se întorc la Isus Hristos în număr foarte mare, plătind scump pentru acest lucru. Visele, viziunile și miracolele sunt prezente printre musulmani, conducându-i astfel la credință în Isus.

Suntem chemați să ne rugăm pentru musulmani. Să ne rugăm ca ei să aibă experiențe supranaturale care să îi conducă spre Isus în timp ce susținem Israelul.

„Aruncaţi-vă ochii printre neamuri şi priviţi, uimiţi-vă şi îngroziţi-vă! Căci în zilele voastre voi face o lucrare pe care n-aţi crede-o, dacă v-ar povesti-o cineva!”

Sursă: Charisma News

Etichete: musulmani, viziuni, supranatural, vise

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.