Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Sute de oameni uciși în cutremurul de la granița dintre Iran și Irak

Mii de persoane au fost rănite și 70.000 au nevoie de adăpost în regiunea predominant kurdă. Cutremurul s-a resimțit până în Israel și Turcia.

Cel puțin 350 de persoane au fost ucise și alte mii au fost rănite în Iran și Irak în urma unui  care a zguduit regiunea.

Epicentrul este regiunea nordică a frontierei dintre cele două țări, o zonă predominată de populația kurdă.5a098ca9c78fc bbcgraph420

Peste 5.300 de persoane au fost rănite, deoarece multe case din această zonă montană sunt făcute din cărămizi de noroi.

Se estimează că aproximativ 70.000 de locuitori ai Iranului vor avea nevoie de adăpost după cutremurul de duminică.

„Situația este foarte critică”, a declarat Redawt Hama Rasheed, ministrul sănătății kurde, pentru Reuters.

Cutremurul este cel mai grav din 2012 în Iran, unde majoritatea victimelor au fost găsite. Cutremurul a fost resimțit până în sud, la capitala Bagdad, și în multe părți ale Israelului și ale Turciei.

Sursă: Evangelical Focus

 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: iran, irak, cutremur

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.