Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Voia să se alăture grupării ISIS, însă Isus i-a schimbat viața

Rita Chaima radiază de bucurie. Pe fața ei se citește fericirea și mulțumirea.

Dar nu mereu a fost așa. Chaima a crescut într-o familie musulmană și de mic copil s-a confruntat cu depresie și cu gânduri de sinucidere.

Ea își povestește mărturia puternică într-un nou documentar numit „Pe urmele Lui”, realizat de „The Last Reformation”.

„Încă de când eram mică mi-am dat seama că lumea în care trăim este foarte crudă. Iar eu nu voiam să fac parte din ea”, își amintește ea. Chaima spune că a încercat să se sinucidă de trei ori. „Luam droguri, fumam orice... Voiam doar să mă distrug.”

La un moment dat, furia ei a devenit atât de mare încât s-a hotărât să plece în Siria și să se alăture ISIS . „Uram oamenii care nu erau musulmani. Voiam să îi omor pe toți”, spune ea. Videoclipurile realizate de ISIS o inspirau. „Îmi plăcea să văd persoanele sângerând. Iubeam să mă uit la videoclipuri în care oamenii erau decapitați.”

Dar apoi s-a întâmplat ceva. Mama ei a primit o mulțime de cărți, iar știind că Chaimei îi plăcea să citească, i le-a dăruit pe toate, neștiind că printre ele se afla și o Biblie. Citind Biblia, Chaima l-a întâlnit pe Isus.

„Am început să citesc Biblia pentru a dovedi creștinilor că se înșeală”, spune ea. „Dar mi-am dat seama că eu eram cea care mă înșelam. Harul lui Isus Hristos a început să mă atingă.”

„Citeam lucruri ca „rugați-vă pentru dușmanii voștri” sau „iubiți-i” în timp ce eu eram cea care voia să-i omoare. Intelectual nu voiam să-L accept pe Isus, dar El a început să schimbe inima mea”, spune ea. „Nu am putut să rezist dragostei Lui, deci am decis să-L urmez.”

Când i-a povestit familie ce se petrece, ei au respins-o. Au încetat să mai vorbească cu ea, iar timp de câteva luni ea a stat doar în camera ei. „A fost ca o închisoare.”

Ea spune că în trecut, depresia ar fi cuprins-o din nou. Dar nu și de data asta. A început să citească foarte mult Biblia. „Isus a fost cu mine în acea perioadă, m-a incurajat. Duhul Sfant a fost într-adevar acolo, îl simțeam în permanență.”

Familia ei a abandonat-o definitiv ulterior.

Când a venit timpul să fie botezată, s-a întâmplat ceva supranatural. Ea a fost eliberată de un demon. „Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat. A trebuit să văd video-ul după ca să înțeleg ce s-a întâmplat.” După ce a fost botezată, Chaima a început să țipe și să se zbată. Însă Jon, pastorul care a botezat-o s-a rugat pentru ea până ce demonul a plecat iar pacea a venit în corpul ei. În cele din urmă ea a fost eliberată și botezată cu Duhul Sfânt.

„După botez am simțit că povarea pe care o aveam asupra mea a dispărut complet. Tot ce îmi doream era să merg și să fac ucenici” a spus ea. „Voiam să vorbesc despre Isus tuturor, chiar și celor care m-au introdus în terorism. Voiam să mă duc să le spun că se înșeală și că dragostea lui Isus îi așteaptă.”

Acum face exact acest lucru: călătorește cu liderul misiunii, Peter Ahlman și cu alți creștini și împărtășește mărturia ei oriunde merge.

Puteți să-i urmăriți mărturia completă aici iar documentarul întreg aici.

Sursă: CBN News

Etichete: siria

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.