Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Țările islamice spun că Ierusalimul de Est ar trebui să fie capitala Palestinei

57 de țări au protestat împotriva anunțului lui Trump, prin care SUA a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului.

Turcia a găzduit adunarea Organizației Cooperării Islamice la 13 decembrie ca să-și arate suportul pentru guvernul palestinian.

În total, 57 de țări islamice și-au exprimat dezacordul cu privire la anunțul lui Trump de săptămâna trecută.

Președintele turc, Erdogan, a mai spus că „Israelul este un stat de ocupație, un stat terorist”. „Musulmanii nu vor acepta nici un fel de agresiune asupra sanctuarelor islamice” a adăugat el.

Tot la acest summit, președintele Palestinei a declarat că „Ierusalimul este și va fi întotdeauna capitala Palestinei” adăugând că decizia SUA a fost „cea mai mare crimă” și o încălcare a legiilor internaționale.

Ministrul de Externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu, a declarat că națiunile musulmane ar trebui să îndemne lumea să recunoască Ierusalimul de Est drept capitala Palestinei, așa cum a fost înainte de 1967.

Disputele diplomatice din jurul Ierusalimului reprezintă o altă barieră în lungul conflict socio-religios dintre Israel și Palestina. Atât evreii cât și musulmanii consideră orașul biblic un loc sfânt.

Sursă: Evangelical Focus

Etichete: israel, turcia, ierusalim, palestina, sua

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.