Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Facebook a închis pagina creștină „Războinici pentru Cristos”

Facebook a șters pagina creștină „Războinici pentru Cristos”, afirmând că aceasta a încălcat standardele comunității încurajând la ură și la violență.

Pagina sa de Facebook avea peste 225.000 de urmăritori.

„Războinici pentru Hristos” este o organizație creștină cu sediul în Virginia de Vest care vorbește deseori despre comportamentul păcătos.

Administratorii paginii postează frecvent articole care critică drepturile LGBT și avorturile, printre alte subiecte. Videoclipurile pastorului Rich Penkoski erau, de asemenea, postate.

Pagina a fost dezactivată prima dată în 29 decembrie iar ulterior a fost activată după ce asociația a făcut o cerere către Facebook, solicitând să o reactiveze. Pagina a fost din nou închisă vineri.

Penkoski a declarat că postările creștine ale paginii erau „cenzurate”. „Nu puteam folosi termenul LGBT în orice context, altfel devenea imediat urmărit și interzis. Dacă introduceam cele patru litere pe pagina noastră, se elimina imediat”, a spus el.

El a afirmat că doar 3% din cele 3.000 de postări ale acestora făceau referire la problemele LGBT deoarece misiunea principală a organizației este consilierea, a adăugat el.

„Vorbim despre homosexualitate, despre avort, despre adulter, despre curvie: lucruri despre care nimeni nu vorbește” a adăugat el. „Când Facebook ne-a închis pagina (pentru prima dată), noi consiliam o tânără care dorea să se sinucidă.”

A doua oară când pagina a fost închisă, Penkoski a spus că nu a primit o explicație clară, ci i sa spus că decizia nu poate fi schimbată.

„Pagina dvs. „Războinici pentru Hristos” a fost eliminată pentru încălcarea Termenilor și condițiilor de utilizare a Facebook, care este o platformă folosită exclusiv în scopuri comerciale sau promoționale. Paginile care incită la ură, sunt amenințătoare sau obscene nu sunt permise” scrie în e-mail. „Dacă pagina dvs. a fost ștearsă din oricare dintre motivele de mai sus, nu va fi reactivată.”

Facebook nu a comentat, ci a subliniat politicile lor privind incitarea la ură și agresiunea verbală. Hărțuirea pe criterii de rasă, etnie, naționalitate, apartenență religioasă, orientare sexuală și identitate de gen nu este acceptată.”

Sursă: Christian Headlines

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.