Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Sondaj: 1 din 5 necredincioși din Marea Britanie se roagă în vremuri de criză

Rugăciunea este puternică. Ca și creștini, recunoaștem și suntem de acord cu acest lucru. Ceea ce este surprinzător este că, mai ales atunci când se confruntă cu o criză, chiar și necredincioșii apelează adesea la rugăciune.

Îmi amintesc de scena din filmul „It's a wonderful life” cand Stewart, jucând personajul lui George Bailey, se află la capatul funiei și spune: „Tată din ceruri, nu sunt un om al rugăciunii, dar dacă ești acolo sus și poți să mă ajuți și să-mi arăți calea ... arată-mi calea.”

Mulți dintre cei necredincioși recunosc că apelează la rugăciune în vremurile de criză. Potrivit The Christian Examiner, un nou studiu a arătat că unul din cinci necredincioși din Marea Britanie se roagă atunci când se confruntă cu dificultăți.

Sondajul a fost realizat de ComRes pentru agenția creștină Tearfund. Rezultatul sondajului arată că jumătate dintre cei chestionați spun că se roagă, inclusiv o cincime din cei care se consideră a fi nereligioși.

Unii dintre cei necredincioși care au spus că se roagă în vremuri de tragedie sau de criză pentru că „poate există șansa de a se schimba ceva”.

Să sperăm că acest mic pas al credinței poate deschide calea pentru rugăciunea răspunzătoare și credința adevărată în Dumnezeu și puterea Lui de a interveni în viețile omenești.

Sursă: Christian Headlines

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!