Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Primele 10 tari din lume responsabile de persecutia crestinilor

S-a emis o lista cu cele mai primejdioase 50 de tari pentru crestini. Natiunile musulmane domina primele 10 tari, dar nu sunt pe prima pozitie. Paul Strand a vizitat „National Press Club” pentru a afla cine detine aceasta distinctie sumbra.

Unii ar crede ca civilizatia si cultura sunt in crestere. Libertatea religioasa cu siguranta nu este asa. In lume, cam 250 de milioane de crestini sunt persecutati, adica unul din 12 sunt in pericol acolo unde sunt, si aceasta doar din cauza credintei lor.

In fiecare an, grupul care monitorizeaza persecutia, Open Doors, emite o harta, „World Watch List”, in acest an adaugand „Cele 50 de tari unde e

cel mai periculos sa-L urmezi pe Isus”.

Open Doors au pus in capul listei Coreea de Nord si pe dictatorul sau, Kim Jong Un. Imaginati-va un lider care se crede dumnezeu, dar actioneaza ca un animal, devorandu-si poporul.

David Curry spune ca, pentru cele mai mari abuzuri din lume, in special asupra femeilor, de vina ar fi extremistii islamici: „Doar noi stim despre 2 260 femei care au fost fie fortat sa se casatoreasca, fie violate sau asaltate sexual de extremisti musulmani.”

Un aparator la nivel international al libertatii religioase spune ca e foarte important sa ne amintim de cei persecutati, cum ar fi un pastor american detinut intr-o inchisoare din Turcia. „L-am intalnit pe pastorul Andrew

Bronson in Turcia in acest an si el se teme cel mai mult sa nu fie uitat.”

Un luptator de seama pentru libertatea religioasa spune ca SUA are afaceri prospere cu multe dintre aceste natiuni persecutante.Sunt multe tari din acestea cu care am incheiat contracte de miliarde de dolari si cred ca e important de stiut ca atunci cand vedem o parte din banii din impozite care ajung in aceste tari, sa stim despre ce e vorba.

Curry a inceput aceasta conferinta elogiind o calugarita de 47 de ani care a fost amenintata cu moartea pentru ca lucra in numele lui Isus cu cei mai saraci din India. „Doi extremisti hindusi au venit la clinica dumneaei, au atacat-o, au violat-o, au sedat-o si au legat-o de un pat, lasand-o inconstienta.”

El le-a mai cerut crestinilor americani sa se roage pentru astfel de oameni in fiecare duminica si sa ceara dreptate: „Poate e evident, dar pana ce vocea si inima Bisericii americane nu e auzita legata de acest subiect, nu cred ca se vor face multe.”

Se mai spunea ca un lucru pe care Congresul l-ar putea face e sa opreasca amanarea numirii lui Sam Brownback ca ambasador pentru libertatea internationala.

Sunt oameni in lume care sufera, pe care nimeni nu-i aude, fiindca noi nu ne ridicam vocea. E nevoie de cineva cu functie. Nu e vorba de niciun partid aici. Din orice partid ai fi, trebuie sa-ti pese de libertatea religioasa.

Persecutia crestinilor e in crestere. Nu putem inchide ochii in fata acestui rau si SUA trebuie sa continue sa traga la raspundere si pe prieteni si pe dusmani deopotriva.

Pentru cei ce cred ca nu se poate face nimic, guvernul nostru poate face ceva pe plan financiar, iar credinciosii pot face ceva, rugandu-se pentru fratii lor persecutati din intreaga lume.

Știre difuzată în emisiunea Jerusalem Dateline 212 - 20 ianuarie 2018, la Alfa Omega TV.
Ultimele stiri creștine: 
http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.