Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Stiri crestine - Mapamond crestin 705 - 21 ianuarie 2018

Un plan radical de educatie sexuala in Canada; Donald Trump a jignit Haiti si mai multe tari africane; Crestinii se refugiaza in America de persecutie; Biserica persecutata; Interviu cu Episcopul Joseph D’Sousa; Evanghelia lui Isus prezentata in Etiopia; Dupa doua decenii, Cartea Cartilor se redifuzeaza in Japonia; Operation Blessing a acordat ajutor gratuit unei comunitati indepartate din Haiti; Scoala internationala de ucenicie; Ierusalim, capitala Israelului

Stiri crestine - Mapamond crestin 705 - 21 ianuarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!