Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Fostă musulmană convertită la creștinism conduce sute de oameni la Isus

Dumnezeu a folosit-o pe Annahita Parasan în moduri incredibile pentru răspândirea Împărăției Lui. Parsan, originară din Iran, s-a convertit la creștinism iar acum conduce sute de persoane la Isus.

Conform Christian Post, Parsan a crescut în Iran într-o familie musulmană. S-a căsătorit la 16 ani cu un bărbat care mai a murit ulterior într-un accident de mașină. Ea a luptat pentru custodia fiului său iar după un timp s-a recăsătorit. Al doilea soț era un bărbat violent. Din cauza acestui lucru, Parsan s-a hotărât să divorțeze, însă în același timp a aflat că este  din nou însărcinată, ceea ce i-a schimbat decizia. 

În anul 1984, Parsan și familia ei au fost forțați de conflictul dintre Iran și Irak să devină refugiați. Astfel, ei au ajuns în Danemarca, unde femeia a auzit pentru prima dată despre Evanghelie. Chiar dacă cunoștea deja vestea bună a Domnului Isus, căsnicia abuzivă în care trăia a determinat-o să încerce să-și ia viața.

Acel moment a fost punctul de cotitură a vieții ei. Trezindu-se în spital, și-a dat seama că Isus dorește ca ea să trăiască. „Eram prea înfricoșată să merg acasă iar poliția a venit la spital să vorbească cu mine. Multe persoane m-au ajutat să îmi găsesc un loc sigur unde să trăiesc, iar eu a, știut că acest lucru este datorită lui Isus.” a spus ea.

Soțul lui Parsan a fost prins de poliție încercând să răpească copiii și să îi ducî înapoi în Iran. Imediat după, Parsan și fiii ei s-au mutat în Suedia, unde s-a botezat.

În momentul de față ea conduce o lucrare care aduce sute de oameni la Cristos. Aproximativ 1.500 de musulmani au declarat că și-au predat viața lui Isus prin lucrarea lui Parsan și a mărturiei ei.

Sursă: Christian Headlines

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!