Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Marsul pentru viata

Acum 45 de ani, Curtea Suprema a legalizat avortul in America. Anual, in luna ianuarie, adeptii miscarii pro-viata se aduna la Washington pentru a pune capat avortului. La marsul anual pro-viata au participat zeci de mii de oameni in Washington D.C. in data de 19 ianuarie. Tema acestui mars este „Dragostea salveaza vieti”. Inaintea evenimentului, presedintele Donald Trump s-a adresat sustinatorilor pro-viata la Casa Alba.

„Marsul pentru viata este o miscare nascuta din dragoste. Va iubiti familia, va iubiti aproapele, va iubiti natiunea, iubiti fiecare copil nascut si nenascut pentru ca voi credeti ca fiecare viata este sfanta, ca fiecare copil este un cadou pretios de la Dumnezeu.” a spus Donald Trump.

Conform Comitetului National pentru Dreptul la Viata, au avut loc mai bine de 60 de milioane de avorturi in America incepand din 1973.

Stiri crestine - Mapamond crestin 706 - 28 ianuarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!