Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Guatemala este a doua tara care a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului

Guatemala este a doua tara care a recunoscut Ierusalimul drept capitala Israelului. Liderii crestini din guvern au influentat acea decizie. Gary Lane a mers in America Centrala pentru un interviu exclusiv cu vice-presedintele Guatemalei.

Decizia Guatemalei de a muta ambasada tarii din Tel Aviv la Ierusalim a avut loc dupa multa rugaciune. Acest fapt dovedeste ca Guatemala are o relatie de lunga durata cu statul Israelului. Imediat dupa ce presedintele Guatemalei a primit premiul Prietenii Sionului, m-am intalnit cu vice-presedintele, Jafeth Cabrera pentru a discuta despre decizia guvernului de a muta ambasada Guatemalei din Tel Aviv la Ierusalim. Multi crestini din America sunt de parere ca anuntul de a muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim este asteptata de mult timp si este un eveniment profetic. Ce parere aveti?

„Suntem de parere ca profetia se adevereste si suntem fericiti ca Guatemala contribuie la acest eveniment care nadajduim ca va avea loc in curand.”

Vice-presedintele Cabrera spune ca s-a rugat impreuna cu familia inainte de decizia privind Ierusalimul.

„Aceasta decizie a fost de o importanta cheie pentru noi pentru a ne exprima credinta noastra si ca suntem asemenea lui Hristos. Ne-am rugat. Am meditat si mai tarziu, am vorbit cu presedintele Jimmy Morales.”

Dupa interviul meu cu vice-presedintele Guatemalei, am vorbit cu Mike Evans, omul din spatele Premiului Prietenii Sionului. El intruneste natiuni pentru a muta ambasada lor din Tel Aviv la Ierusalim. Ce rol a avut si cat de importanta a fost rugaciunea?

Suta la suta se datoreaza puterii rugaciunii. Aceasta decizie nu a fost luata in biroul presedintelui. Aceasta decizie se datoreaza bisericilor. Bisericile din Guatemala s-au unit si au inceput sa mijloceasca. Aceste biserici sunt foarte influente in Guatemala. Sunt mari, sunt organizate, credinciosii sunt de partea Israelului. Ei s-au unit si au mijlocit iar acest val al mijlocirii a ajuns si in biroul presedintelui, al ministrului de externe si al vice-presedintelui si ei au dat un raspuns afirmativ.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 707 - 4 februarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!