Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Evanghelista Annahita Parsan vesteste evanghelia in randul musulmanilor din Suedia

Mii de musulmani imigranti din Suedia au auzit despre Isus Hristos datorita lucrarii de slujire a acestei femei. Ea se numeste Annahita Parsan si a vazut 1.500 femei musulmane care au fost mantuite in Suedia. Fosta musulmana, ne-a povestit cum lucreaza Dumnezeu prin ea ca sa transforme vietile musulmanilor din Europa.

„Am decis sa Il urmez. Am decis sa fac totul ca oamenii sa Il cunoasca, sa inteleaga ce a facut pentru noi, pretul pe care l-a platit. Incerc sa ma adresez musulmanilor, sa le vorbesc despre evanghelizare, despre Biblie. Ma rog pentru acesti oameni. Stiu ca rugaciunea este puternica. Le vorbesc despre Isus si despre faptele Sale din Biblie si despre modul in care a lucrat in viata mea. Apoi ii intreb pe oameni daca vor sa ma rog pentru ei. Raspunsul lor este mereu afirmativ.”

Este impresionant. Parsan a spus ca a fost amenintata din cauza activitatii sale, dar a spus ca este puternica in Domnul.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 707 - 4 februarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!