Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Liderii celor două Corei și-au strâns mâna

Preşedintele sud-coreean Moon Jae-in şi şeful de stat onorific nord-coreean Kim Yong Nam s-au întâlnit vineri şi au dat mâna înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang, din Coreea de Sud, a anunţat agenţia de presă sud-coreeană Yonhap, citată de AFP.

Kim Yong Nam, care conduce oficial delegaţia diplomatică nord-coreeană, s-a întâlnit cu Moon Jae-in în cursul unei recepţii a liderilor organizate înaintea ceremoniei, potrivit agenţiei de presă sud-coreene Yonhap.

Preşedintele sud-coreean şi soţia sa şi-au întâmpinat oaspeţii unul câte unul. Reprezentanţii celor două state rivale s-au salutat zâmbind într-o atmosferă de relaxare.

Se crede că Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-Un a cărei prezenţă a fost anunţată în delegaţia sosită de la Phenian, nu a fost prezentă.

Kim Yong Nam este cel mai înalt demnitar nord-coreean care a vizitat Coreea de Sud în timp ce Yo Jong este primul membru al unei dinastii din Nord care ajunge pe teritoriul Coreei de Sud de la încheierea Războiului din Coreea.

Coreea de Nord a trimis o echipă de sportivi la Olimpiadă după ce în discursul său de Anul Nou liderul nord-coreean Kim Jong-un a adoptat un ton conciliator în privinţa relaţiilor cu Seulul.

Sursă: Agerpres

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!